Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro

www.taximetre.ro poate modifica acest regulament in orice moment. Accesul si utilizarea site-ului www.taximetre.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.

Site-ul www.taximetre.ro cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot posta/prezenta opiniile si comentariile, in mod liber in conditiile prezentului regulament, la rubricile de comentarii.

Taximetre.ro este singurul decident cu privire la sectiunile ce vor avea rubricile de comentarii din partea cititorilor.

Postarea opiniilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte in paginile www.taximetre.ro, cititorii/ utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele:

 1. Orice forma de reclama este strict interzisa. Acest site nu poate fi folosit pentru a promova alte site-uri, afaceri sau interese, reclame pentru produse sau servicii pe care le cumparati/ vindeti/ schimbati in viata reala.
 2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
 3. Este interzisa postarea multipla a aceluiasi comentariu.
 4. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti utilizatori. Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane. Injuriile de orice fel nu sunt permise.
 5. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale. Nu este permisa promovarea activitatilor infractionale sau a utilizarii bunurilor sau substantelor ilegale.
 6. Nu sunt permise comentarii cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene. Nu sunt permise discriminarile referitoare la sex, varsta, religie, etnie, orientare sexuala ori alte discriminari personale.
 7. Este interzis furtul de semnatura al altor utilizatori.
 8. Toate comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acesta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Taximetre.ro. Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori in site-ul www.taximetre.ro revine in intregime autorilor acestora.
 9. Taximetre.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor si opiniilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Taximetre.ro.
 10. Taximetre.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar, unii utilizatori nu vor mai avea dreptul sa posteze comentarii. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu. www.taximetre.ro isi rezerva dreptul de a elimina si nu publica acele opinii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii site-ului.
 11. De asemenea, Taximetre.ro se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul comentariilor postate de cititori pe care le-a acceptat spre publicare in paginile www.taximetre.ro, in conditiile prezentului regulament. Acceptate spre publicare, comentariile devin parte integranta a site-ului. In nici un caz autorul unui comentariu nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea www.taximetre.ro asupra textului postat, odata publicat in paginile www.taximetre.ro. Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata. Utilizatorul este de acord sa cedeze catre Taximetre.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.
 12. Modificarea si/sau stergerea integrala sau partiala a comentariilor utilizatorilor este dreptul exclusiv al Taximetre.ro, la propria sa apreciere, orice solicitari de modificare si/sau stergere comentarii ale utilizatorilor ce au postat respectivele comentarii, precum si solicitarile utilizatorilor cu privire la comentarii ce nu le apartin, nefiind permise si urmand a nu fi luate in considerare de catre Taximetre.ro, singurul in masura sa decida conformitatea comentariilor cu regulamentul si conditiile postarii comentarii pe site.
 13. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare faptul ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la postare.
 14. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, Taximetre.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.
 15. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii pusa la dispozitie utilizatorilor inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.
 16. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de www.taximetre.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice postarea opiniilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

Prezentul regulament este valabil din momentul publicarii si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Pentru alte informatii sau intrebari privind modul de utilizare al sectiunii de comentarii de pe acest site, ne puteti contacta pe adresa de e-mail contact@taximetre.ro.

121 comentarii la “Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro”

 1. Mesaj trimis de Mrs Anita Brence pe 12 aprilie 2018 la 15:36

  VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM BANI PENTRU A PLĂTIȚI BILETELE CONTACT VIA: anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII.

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de ANNA MARIA STELLA pe 11 aprilie 2018 la 9:38

  Oferta de împrumut privat din partea companiei
  de la STELLA ANNA MARIA
  În atenția dumneavoastră! În cele din urmă, scutirea Pentru a gestiona cererea de credit în condiții de siguranță, pentru persoanele în nevoie și foarte grave. Aceasta este soluția. Obțineți împrumuturi serioase între persoane fizice și are o rată de 3 până la 4%, indiferent de suma la cererea dumneavoastră într-o marjă de 2.000 de euro la 56 de mii de euro. Nu ezitați să specificați valoarea cererii dvs. Numai cei care sunt grași și au nevoie de mine merită răspunsul meu. Pentru mai multe informații, asigurați-vă că veți avea la dispoziție informații despre prețul nostru la adresa dvs. de e-mail: annamariacompany1@gmail.com

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de Franz R pe 1 aprilie 2018 la 13:18

  Oferta de împrumut de stres gratuită pentru orice tip de împrumut @ Dobândă de 2% Ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti facturile și datoriile? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă extinde afacerea? Oferim un împrumut la o rată de dobândă foarte scăzută, certificată și acreditată de guvern pentru a acorda asistență financiară celor care au nevoie de ajutor financiar. Notă: Toate mailurile ar trebui să fie trimise la franz@fastservice.com

  INFORMAȚII NECESARE

  Numele dumneavoastră:….
  Țară:…..
  Vârstă………..
  Numar de telefon:……
  Suma împrumutului necesară: …….
  Durata împrumutului …….
  Venit lunar….
  Ocupaţie:
  Vorbesti engleza?

  Salutări calde
  MR Franz Robert

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Jean Carlos pe 24 martie 2018 la 2:33

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a-ți plăti facturile, a începe o afacere sau alt tip de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe {Creditplusfinance11@gmail.com}

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de Ia-ți împrumutul de urgență aici? pe 15 martie 2018 la 17:06

  Suntem specializați în servicii financiare, oferind împrumuturi locale / internaționale, oferind opțiuni de împrumut garantate și negarantate persoanelor fizice și cooperând organisme la rate de împrumut foarte competitive și condiții flexibile pentru a satisface orice circumstanțe financiare. Nu contează dacă aveți un scor de credit săraci, vă putem furniza în continuare numerar rapid pentru neașteptate. Contactați-ne acum pentru împrumuturi rapide și accesibile pentru a se potrivi cu toate bugetele și cerințele. socialfinancelimited8@gmail.com

  Răspunde
 6. Mesaj trimis de isabellasantiago pe 3 februarie 2018 la 23:26

  împrumut! împrumut! împrumut !!!
  Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim tot felul de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, student împrumut, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Noi împrumutăm fonduri persoanelor fizice și întreprinderilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că vom oferi asistență fiabilă și beneficiară și vă oferim cu plăcere un împrumut.
  Prin urmare, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (isabellasantiago31@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

  Răspunde
 7. Mesaj trimis de kelvinleonard pe 2 februarie 2018 la 13:37

  împrumut! împrumut!! împrumut!!!
  Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de origine, student împrumut, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Noi împrumutăm fonduri persoanelor fizice și întreprinderilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
  Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (kelvinleonard122333@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

  Răspunde
 8. Mesaj trimis de Richardpeterson pe 11 decembrie 2017 la 9:55

  O zi bună

  Ai nevoie de un împrumut de urgență? Aplicați imediat pentru un împrumut rapid cu compania RICHARD PETERSON FINANCIAL LOAN COMPANY. Suntem 24 de ore online pentru tine. E-mail: richardpeterson706@gmail.com, de asemenea, avalible pentru skype.

  INFORMAȚII DESFĂȘURATOARE CARE ESTE NECESARĂ

  Numele complet:
  Adresa de contact:
  Țara:
  Suma necesară pentru împrumut:
  Durata împrumutului:
  Scopul împrumutului:
  Ocupația:
  sex:
  epoca:
  Număr de telefon:
  Vorbiți engleza:

  Cu stimă,
  Dl Richard peterson
  Director / MD

  Răspunde
 9. Mesaj trimis de LARRY ELLISON pe 10 decembrie 2017 la 12:12

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la {Larryellisonfinance@gmail.com}

  Email: Larryellisonfinance@gmail.com

  Răspunde
 10. Mesaj trimis de Alan pe 7 decembrie 2017 la 0:25

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita facturile și a vă rezolva datoriile dacă da e-mail: sureways_financialaid@hotmail.com

  Răspunde
 11. Mesaj trimis de magret james pe 5 decembrie 2017 la 18:31

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut urgent ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, aplicați astăzi și obțineți răspunsul instant. creditele sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
  Doamna Magret james / CEO

  Răspunde
 12. Mesaj trimis de MORRISON HURLEY pe 22 noiembrie 2017 la 1:47

  Bună, acesta este domnul Morrison Hurley. Vreau să anunț publicului că oferim orice tip de împrumut publicului larg cu o rată a dobânzii de 2%. De la 2.000 de euro la 50.000.000 de euro. Împrumutul nostru este rapid și ușor și poate fi procesat în 24 de ore. Deci ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti datoria? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o oră? Aveți nevoie de un împrumut de afaceri sau de un împrumut personal? Contactați-ne acum și suntem dispuși să vă ajutăm.

  Adresa de email:
  morisonhurley@gmail.com

  Morrison Hurley.

  Răspunde
 13. Mesaj trimis de Jean Carlos pe 30 octombrie 2017 la 15:03

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }

  Răspunde
 14. Mesaj trimis de Finlay Anthony pe 10 octombrie 2017 la 10:04

  O zi bună pentru voi toți

  Ai nevoie de un împrumut? Pentru afacerea dvs., ipotecă, chirie, personală
  împrumut, împrumut pentru o mașină sau cumpărarea unei case sau chiar o taxă pentru
  de formare pentru copilul dvs.? Oferim finanțare de la foarte
  rata scăzută a dobânzii de 3%. Toți candidații interesați trebuie
  contactați-ne prin e-mail; (finlayanthony01@outlook.com)

  ÎNREGISTRAREA ÎNREGISTRATORILOR:
  Nume:
  Adresa :
  Țară:
  Ocupaţie:
  Suma împrumutului necesară:
  Scopul creditului:
  Venit lunar :
  Telefon:
  Durata împrumutului:
  SCAN a copiei dvs. de identificare:
  Trimiteți-ne prin e-mail (finlayanthony01@outlook.com)
  (Te face fericit este mândria noastră.)
  CEO / domnul Finlay A.
  DIRECTOR / CEO: Dl. Finlay A.

  Răspunde
 15. Mesaj trimis de Boltonmicrofinance pe 23 septembrie 2017 la 1:22

  Sunteți bărbat sau femeie, căutați un împrumut pentru a vă dezvolta afacerea
  Sau plătiți propria dvs. afacere sau datorii, facturi, închiriați casa dvs.? Dacă da, atunci avem un împrumut de răspuns de € 15,000.00 (€) până la maxim € 500,000,000.00 (€) cu o scadență pe care o puteți permite și orice tip de împrumut care trebuie solicitat clientului: * Împrumuturi personale * Afaceri Credite * Împrumuturi personale Dobândă de 2%, cu condiția ca interesul pentru mai multe informații să contacteze e-mail (boltonmicrofinance@gmail.com).

  Răspunde
 16. Mesaj trimis de oskars wesley pe 18 septembrie 2017 la 15:42

  Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: sergeyshikunov@yahoo.com sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

  Răspunde
 17. Mesaj trimis de magret james pe 3 septembrie 2017 la 13:51

  Buna, Ai nevoie de un împrumut de urgență ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? Ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obține răspunsul instant. Împrumuturile sunt bine asigurate, 100% garantate și clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru informații suplimentare, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi. Doamna Magret james / CEO E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

  Răspunde
 18. Mesaj trimis de Jane pe 31 august 2017 la 5:52

  Ai nevoie de un împrumut? Contactați-ne acum cu suma, durata, numărul de telefon E-mail: milanfinancialcompanies @ yahoo.com sau milanfinancialcompanies @ gmail.com +19123195416

  Răspunde
 19. Mesaj trimis de Dobson pe 26 august 2017 la 14:13

  De ce aveți dificultăți financiare? Aveți nevoie de un împrumut pentru
  Consolidarea datoriilor, construcții, împrumuturi imobiliare, refinanțare,
  Bancnote personale sau de urgență? Ești om de afaceri?
  Femeile care intenționează să-și extindă afacerea, oferim tot felul de împrumuturi.Dacă sunteți interesați să ne contactați astăzi despre:
  dobsonquickloan@gmail.com pentru mai multe informații.

  Răspunde
 20. Mesaj trimis de Maria Vargas pe 1 august 2017 la 10:50

  NEVOIE DE ÎMPRUMUT PENTRU INVESTIȚI ÎN AFACEREA SAU DE A PLĂTIȚI DATORIA DUMNEAVOASTRĂ,

  Oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii
  Oferim împrumut de la 1000 euro la 800000 de euro

  Vă rugăm să comentați cu adresa dvs. de e-mail și cu numărul de aplicație

  Și contactați-ne cu numele, țara, suma și durata

  E-mailul nostru: bankplcglobalaccess2@gmail.com

  Răspunde
 21. Mesaj trimis de Pastor Paul Smith pe 22 mai 2017 la 17:53

  Ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile sau pentru a-ți plăti datoria, sau ai nevoie de un împrumut pentru a începe o propunere de afaceri, apoi trimite-ne un e-mail astăzi pentru a merge mai departe. Pentru mai multe informații, e-mail, pastorpaulsmith@hotmail.com

  Răspunde
 22. Mesaj trimis de falgueras pe 8 aprilie 2017 la 7:27

  oferă împrumuturi între special grave și onest
  Pentru orice alte informații suplimentare ne contactați prin e-mail: falguerasgonzalez@gmail.com

  Răspunde
 23. Mesaj trimis de falgueras pe 8 aprilie 2017 la 7:24

  Suntem dispuși să vă acorde credite cu rata dobânzii de 2%
  au nevoie de finanțare pentru casa ta, pentru mediul de afaceri, achiziționarea unui automobil, cumpărare motocicletă, pentru a crea propria companie pentru nevoile dumneavoastră personale, fără îndoială.
  creditele noastre personale de 1 000 $ la 10.0000.000 $, cu o rată a dobânzii nominală de 2%, indiferent de suma.
  Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea creditului necesar și, de asemenea, termenul de rambursare, suntem bine certificate și înregistrate, creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră.
  Pentru orice alte informații suplimentare ne contactați prin e-mail

  Răspunde
 24. Mesaj trimis de Kiser pe 9 martie 2017 la 16:22

  Am oferit credite tuturor persoanelor aflate în dificultate financiară. Te pot ajuta pentru oricare dintre proiectele tale. Voi, cei care au dificultăți financiare, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informații. Sunt împrumuturi pe termen scurt și pe termen lung cu o rată anuală a dobânzii de 3%. Puteți folosi un împrumut între 5.000 și € 2.000.000.
  j.kiserr@gmail.com

  Răspunde
 25. Mesaj trimis de Kiser pe 9 martie 2017 la 16:21

  Ai nevoie de un împrumut pentru a revigora activitățile dumneavoastră? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o casă sau o mașină? Ai nevoie de un împrumut pentru a plăti datoriile? Sunt dispus să vă acorde împrumutul aveți nevoie de dot cu o rată a dobânzii care va face viața mai ușoară. Vă pot face un împrumut între 5000 și 2.000.000 €. Simțiți-vă liber să mă contactați pentru mai multe informații.
  j.kiserr@gmail.com

  Răspunde

Ne-ar plăcea să știm părerea ta despre acest articol :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *