Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro

www.taximetre.ro poate modifica acest regulament in orice moment. Accesul si utilizarea site-ului www.taximetre.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.

Site-ul www.taximetre.ro cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot posta/prezenta opiniile si comentariile, in mod liber in conditiile prezentului regulament, la rubricile de comentarii.

Taximetre.ro este singurul decident cu privire la sectiunile ce vor avea rubricile de comentarii din partea cititorilor.

Postarea opiniilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte in paginile www.taximetre.ro, cititorii/ utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele:

 1. Orice forma de reclama este strict interzisa. Acest site nu poate fi folosit pentru a promova alte site-uri, afaceri sau interese, reclame pentru produse sau servicii pe care le cumparati/ vindeti/ schimbati in viata reala.
 2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
 3. Este interzisa postarea multipla a aceluiasi comentariu.
 4. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti utilizatori. Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane. Injuriile de orice fel nu sunt permise.
 5. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale. Nu este permisa promovarea activitatilor infractionale sau a utilizarii bunurilor sau substantelor ilegale.
 6. Nu sunt permise comentarii cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene. Nu sunt permise discriminarile referitoare la sex, varsta, religie, etnie, orientare sexuala ori alte discriminari personale.
 7. Este interzis furtul de semnatura al altor utilizatori.
 8. Toate comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acesta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Taximetre.ro. Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori in site-ul www.taximetre.ro revine in intregime autorilor acestora.
 9. Taximetre.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor si opiniilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Taximetre.ro.
 10. Taximetre.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar, unii utilizatori nu vor mai avea dreptul sa posteze comentarii. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu. www.taximetre.ro isi rezerva dreptul de a elimina si nu publica acele opinii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii site-ului.
 11. De asemenea, Taximetre.ro se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul comentariilor postate de cititori pe care le-a acceptat spre publicare in paginile www.taximetre.ro, in conditiile prezentului regulament. Acceptate spre publicare, comentariile devin parte integranta a site-ului. In nici un caz autorul unui comentariu nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea www.taximetre.ro asupra textului postat, odata publicat in paginile www.taximetre.ro. Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata. Utilizatorul este de acord sa cedeze catre Taximetre.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.
 12. Modificarea si/sau stergerea integrala sau partiala a comentariilor utilizatorilor este dreptul exclusiv al Taximetre.ro, la propria sa apreciere, orice solicitari de modificare si/sau stergere comentarii ale utilizatorilor ce au postat respectivele comentarii, precum si solicitarile utilizatorilor cu privire la comentarii ce nu le apartin, nefiind permise si urmand a nu fi luate in considerare de catre Taximetre.ro, singurul in masura sa decida conformitatea comentariilor cu regulamentul si conditiile postarii comentarii pe site.
 13. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare faptul ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la postare.
 14. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, Taximetre.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.
 15. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii pusa la dispozitie utilizatorilor inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.
 16. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de www.taximetre.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice postarea opiniilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

Prezentul regulament este valabil din momentul publicarii si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Pentru alte informatii sau intrebari privind modul de utilizare al sectiunii de comentarii de pe acest site, ne puteti contacta pe adresa de e-mail contact@taximetre.ro.

121 comentarii la “Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro”

 1. Mesaj trimis de Kiser pe 9 martie 2017 la 16:21

  Sunt dispus să vă ajute să stimuleze afacerea prin oferirea de împrumuturi pe termen scurt și lung, cu o rată a dobânzii care va face viața mai ușoară. Vă pot da un împrumut variind de la 2.000 până la 8.000.000 €. Așa că nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații.
  j.kiserr@gmail.com

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Kiser pe 9 martie 2017 la 16:20

  Aveți nevoie de finanțare pentru casa ta, pentru afaceri, pentru achiziționarea de mașini, pentru a cumpăra motocicleta, pentru a crea propria companie pentru nevoile dumneavoastră personale. Noi oferim credite personale variind de la 2.000 la 8.000.000 € cu o rată a dobânzii excepțională de 3%, indiferent de suma. Vă rugăm să specificați în aplicațiile dvs. de împrumut suma exactă și termenul de rambursare pe care le-ar dori. Nu ezitati sa-mi scrie pe acest e-mail.
  j.kiserr@gmail.com

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de Kiser pe 9 martie 2017 la 16:20

  În scopul de a vă ajuta să depășească dificultățile financiare, am oferi credite pe termen scurt și lung cu rată a dobânzii restante de 3%, indiferent de suma. Puteți avea un împrumut de la 5.000 la 5.000.000 €. Simțiți-vă liber să mă contactați pentru mai multe informații.
  j.kiserr@gmail.com

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Mr Fred pe 10 februarie 2017 la 12:32

  Aceasta este o ofertă privată și oferim toate tipurile de servicii de împrumut, cum ar fi creditele garantate și negarantate pentru persoane fizice și companii, la o rată a dobânzii foarte scăzută. Aplica acum pentru o afacere personală sau de astăzi împrumut multi-scop și vă rugăm să răspundeți cu adresa de e-mail pentru mai multe informatii cu privire la finanțările noastre de împrumut. Contactați-mă prin fredm1192 @ gmail. com acum

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de roxana pe 15 ianuarie 2017 la 19:13

  Cautati finantare pentru a impulsiona afacerea,

  un proiect în cazul în care datoria ta este de ai nevoie de bani pentru a

  alte motive, dar, din păcate, banca vă solicită condiții vă

  nu sunt în măsură să vă faceți griji remplir.Plus de a face ceea ce acordă credite

  de la 2000 la 8.000.000 € pentru orice persoană sau de afaceri

  în măsură să își îndeplinească angajamentele. Nu sunt o bancă și nu necesită

  multe documente încredere în tine, dar tu trebuie să fii un

  Om drept, cinstit, de încredere și Sage.

  Oferta mea de împrumut pentru a extinde în toată Europa și în întreaga lume (Algeria, Franța, Belgia, Elveția, România, Italia, Spania, Canada,

  Portugalia, India, etc …). Rata dobânzii variază de la 2% până la 20%, în funcție de

  suma dorită, sunt disponibile pentru a satisface clienții mei într-un maxim de (1 sau 2 zile) de la primirea formularului de cerere de împrumut
  Contactați-mă: balanescuroxanacredit12@gmail.com

  Răspunde
 6. Mesaj trimis de roxana pe 15 ianuarie 2017 la 19:10

  Un proiect de schimbare mașină? bursă de studii pe fiul tău? renovarea casa ta? Prin contra, tu a alerga afară de bani pentru a lua cu privire la acest nou proiect … Nu contează, spre deosebire de ceea ce se crede adesea, creditul nu este conceput pentru a face viața mai dificilă, permițându-vă să intre în datorii . Nu, creditul trebuie să fie luate în considerare și folosit ca un instrument financiar pentru disposition.Alors dvs. nu ezitati sa ne contactati
  balanescuroxanacredit12@gmail.com

  Răspunde
 7. Mesaj trimis de roxana pe 15 ianuarie 2017 la 19:08

  Sunteți deosebit
  un caracter bun
  Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoriile sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos?
  Am oferta de împrumut de la 5000 la 800.000’00 într-o perioadă de 5 la 30 de ani, în funcție de suma solicitată cu
  o rată anuală a dobânzii fixă ​​interesant de 2% pentru toți
  sumele solicitate.
  Dacă sunteți în căutarea de împrumut între special,

  Contactați-mă dreapta : balanescuroxanacredit12@gmail.com

  Răspunde
 8. Mesaj trimis de roxana pe 15 ianuarie 2017 la 19:04

  Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă mare pentru client. Chestiunea creditului în condiții de siguranță este ceva care clienții sunt din ce în ce în cauză, precum și prin căutarea unui împrumut de la un creditor legitim. Rata dobânzii pentru împrumutul meu este de 2%, iar suma minimă pe care am da sub formă de împrumut este de 2000, iar suma maximă de 10 milioane €. În cazul în care sunteți interesat în obținerea de asistență financiară fără frică, îngrijorare și în condiții de siguranță; contactati-ma pe email mea de azi: balanescuroxanacredit12@gmail.com
  Va multumesc …

  Răspunde
 9. Mesaj trimis de coronel pe 12 decembrie 2016 la 15:47

  Oferim rapid imprumuturi financiare
  Aveti nevoie de bani? Acum puteti obtine pana la 100.000 ron in 24 ore. Alegeti creditul de nevoi personale sau imprumutul cel mai potrivit necesitatilor dvs:coronelchristian08@gmail.com

  Răspunde
 10. Mesaj trimis de coronel pe 12 decembrie 2016 la 15:46

  Împrumut Fara Nici O Problema
  Eu sunt o femeie operatorul economic ?i am decide sa puna prin avantaje ?i mi economice de capital de împrumut de asisten?a la dispozi?ia dumneavoastra.
  Apoi, pentru a face împrumuturi de toate sunt, eu sunt pur ?i simplu cere sa împarta?easca cu mine solicitarile ?i reclama?iile dumneavoastra vor fi procesate rapid.
  – Preparate Financiare
  – Credit imobiliar
  – De investi?ii de împrumut
  – Masina de împrumut
  – De consolidare a datoriei
  – Rascumparare de credit
  – Credit de nevoi personale
  – E?ti marcat, rata Mea este de 3%, ?i sunt disponibile pentru a va ajuta.
  E-mail: coronelchristian08@gmail.com

  Răspunde
 11. Mesaj trimis de coronel pe 12 decembrie 2016 la 15:45

  Oferta de împrumut
  Eu sunt un special oferta de împrumut de încredere ?i securizat la toate persoanele în nevoie ?i capabil de a rambursa datoriile la ultimul leu ;am oferta de împrumut de 2.000€ la 800.OOO€ rambursabil pe o perioada de 30 de ani maxim, cu o rata a dobânzii de 2% .Daca ai nevoie de împrumut nu ezitati sa ma contactati astfel încât sa putem discuta Aici este meu adresa de e-mail:coronelchristian08@gmail.com

  Răspunde
 12. Mesaj trimis de coronel pe 12 decembrie 2016 la 15:44

  Imprumuturi Pentru Oameni In Dificultate
  buna ziua ofer bani cu imprumut tuturor oamenilor chiar si celor in biroul de credit doar cu cateva acte copie dupa buletin si adeverinta de salariat , suma minima este de 1000 de euro iar cea maxima de 200.000 de euro , perioada de 1 – 10 ani pentru mai multe detalii accesati si alegeti una din metodele de finantare Mail: coronelchristian08@gmail.com

  Răspunde
 13. Mesaj trimis de Afro Nero Credit pe 29 noiembrie 2016 la 0:04

  OFERIM SERVICII DE CREDITARE DE MAI JOS:.

  * Investitorii Credite ……….
  * De consolidare a datoriei ………..
  * Ipoteca Credite …….
  * Credite pentru afaceri ……..
  * Credite personale ……………
  * International Credite …
  * Calatoriile Credite ………
  * Credite Visa ………

  Noi oferim împrumuturi pentru persoane care au nevoie de asistent financiar, cu o rată scăzută a dobânzii de 3%. În scopul de a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă de împrumut care aveți nevoie și de timp în care puteți plăti înapoi împrumutul. așa că, dacă ne interesează cu amabilitate contacy cu detaliile de mai jos.

  E-mail: anerocredit@gmail.com
  Mobil: +15755672263

  Răspunde
 14. Mesaj trimis de Afro Nero Credit pe 29 noiembrie 2016 la 0:03

  Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3%. Aplica pentru un împrumut rapid și convenabil de a plăti facturile și să înceapă o nouă afacere sau re-finanțarea proiectelor lor la o rată mai ieftin de interes de 3%, Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la nivel local bănci și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la organizația noastră. Noi oferim credite persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, consolidarea datoriilor, Hard Money Credite. Contactati-ne azi prin e-mail: anerocredit@gmail.com

  Răspunde
 15. Mesaj trimis de Christo Salami pe 20 noiembrie 2016 la 23:40

  Ești în nevoie de un împrumut? au în banca ați refuzat un împrumut, suntem aici pentru a vă ajuta financiar, tot ce trebuie să faci acum este să ne e-mail prin (christofinancialhome@gmail.com) pentru a obține împrumut instant de orice sumă la orice destinație. Fericirea ta este prioritatea noastră.

  Nume: Christo Salam
  Numele companiei: Christo acasă financiar
  E-mail: christofinancialhome@gmail.com

  APLICA PENTRU UN AZI FAST ÎMPRUMUT

  Răspunde
 16. Mesaj trimis de judith heymann pe 17 noiembrie 2016 la 13:38

  Buna ziua Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut fără garanții, capital de risc, etc … sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancare sau orice instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut! Suntem Organizația de împrumut creștină, vom da împrumut la thosethat au nevoie de ea în mod pozitiv, și, prin urmare, sunt thosethat demne de încredere, așa că am acorda împrumuturi pentru companii și persoane fizice în valoare de la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes% dobândă 3, vă rugăm să contactați ne prin e-mail: judith.heymann41@gmail.com

  Răspunde
 17. Mesaj trimis de nelly pe 11 noiembrie 2016 la 20:13

  Bună ziua, eu sunt Doamna Nelly preţioase, un imprumut privat creditorului care oferă împrumuturi la o rată a dobânzii de doar 2%. oferim, imprumuturile personale, car imprumuturi, business, capitalul de imprumuturi private etc pentru persoane fizice şi companii care au dificultăţi financiare sub un clar şi de înţeles şi condiţiile împrumutului. contact astăzi prin e-mail, astfel încât să putem oferi conditiile imprumutului nostru : (Nellyperious@gmail.com

  Răspunde
 18. Mesaj trimis de Anonim pe 2 noiembrie 2016 la 23:44

  Taxi Titan este o porcarie, pustiul acela pricajit si ochelarist, altfel nu ii pot spune.. Mi.a cerut 25 de lei din Vitan pana la Auchn Titan iar cursa face maxim 10 leipe oricare ruta ar merge. Mereu las cu 10.15 lei peste dar nu imi place sa imi ceara el cu japca. Indicativ 69 la Mall Vitan. Iar pe usile din spate avea un fel de colant sau vipsea rosie… Avea tarif 1.39km iar pe aparat el singur mi.a spus ca are 2 lei.. TAXI TITAN O AGENTIE DE TAXI CU FOSTI PUSCARIASI SI JAPCARI.

  Răspunde
 19. Mesaj trimis de Romero Vinci pe 15 octombrie 2016 la 12:06

  A face tu căuta fonduri pentru a achita credite și datorii? Nu te găsești într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știu ce mod de a merge sau în cazul în care pentru a porni? Ce despre găsirea unei datorii ferme de consolidare reputație care vă poate ajuta în reducerea ratei lunare, astfel încât veți avea opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și sala de a respira atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile au nevoie pentru a obține plătit? CREDIT OFERTA este raspunsul t0 toate problemele tale financiare .Email {credit_offer@hotmail.com}
  Noi oferim urmatoarele tipuri de credite

  * Credite consolidarea datoriilor
  * Credite pentru afaceri
  * Credite personale
  * Acasă Credite
  * Finanțe auto
  * Credite comerciale
  * Investiții Credite
  * E.T.C

  Notă: Noi vă împrumut cu o rată scăzută a dobânzii de 3%, iar durata creditului de la 1 la 25 de ani pentru a plăti înapoi împrumutul nu .Do păstrează problemele tale financiare pentru auto-vă pentru ca să nu fie maestru datorii sau stres financiar sus , de aceea, trebuie să ne contactați rapid o soluție la problemele tale financiare. aceasta va fi o mare bucurie pentru noi atunci când sunteți financiar stable..Email {credit_offer@hotmail.com}

  Contactati-ne azi prin {credit_offer@hotmail.com}

  Răspunde
 20. Mesaj trimis de Peter James pe 3 octombrie 2016 la 1:58

  Ai un credit rău?
  Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile?
  Ai nevoie pentru a începe o nouă afacere?
  Ai proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării proaste?
  Ai nevoie de bani pentru a investi într-un anumit domeniu de specializare, care va
  ai profit? și nu știi ce să fac.

  Noi oferim următoarele împrumuturi de mai jos,
  credite personale [sigure și negarantate]
  împrumuturi de afaceri [sigure și negarantate]
  credite combinate
  studenți credite
  credite de consolidare și atât de multe altele.

  E-mail (peterjamesuba@gmail.com)

  Toate cele bune

  Răspunde
 21. Mesaj trimis de jose Daniel pe 22 septembrie 2016 la 14:23

  Numele meu este dl Jose Daniel sunt din Statele Unite ale Americii, Georgia, dar eu locuiesc în prezent în (lituaniană) Fii atent aici. Nimeni nu te poate ajuta aici sau chiar sugera cum puteți obține ajutor financiar. Orice răspuns al unui creditor împrumut la întrebarea dumneavoastră, trebuie să ignorați, pentru că acestea sunt înșelătoriile … escrocheriile reale … Am fost victima care i-a fost furat mii de dolari … bine mulțumesc lui Dumnezeu pentru un prieten care ma trimis la o companie de împrumut format prin un creditor de împrumut reale. este numit Midland de credit au făcut viața mea una valoroasă și a dat un sens. Când prietenul meu mi-a dat contactul lor, le-am contactat. Apoi am cerut un împrumut cu toate dovezile necesare pentru a dovedi că am nevoie de fapt un împrumut, au aprobat un împrumut de $ 80,000.00 USD și în 6 zile, după întâlnirea de până la cerințele lor necesare, împrumutul meu a fost depus în contul meu bancar, fără garanții. Cu toate că am fost foarte nervos cu organizația de împrumut la început din cauza experiențelor mele anterioare rele, mai ales atunci când problema mi-a plăti taxele de taxe a venit, am apăsat pe credința mea din cauza faptului că ruda mea ma trimis, am primit a reușit să respingă, și cum Dumnezeu ar trebui să-l aibă, puțin știam că neajunsurile mele financiare a ajuns la o HALT finală. Așa cum am spus mai devreme, din motive de securitate i se poate oferi doar adresa lor de e-mail. Imbratisa acest nou initiative.Feel liber să le contactați prin intermediul midland.credit2@gmail.com ca lor ofițer de credit / rep. va participa la tine și vei fi liber de escrocherii și sarcini financiare.

  Răspunde
 22. Mesaj trimis de Richard Roger pe 11 august 2016 la 14:35

  Buna.
   
  Acest lucru este de a informa publicul larg pe care le oferim împrumut de a face pe cei care au nevoie de asistență financiară. Noi oferim toate tipurile de împrumut variind de la $ 5,000.00 la $ 50,000,000.00 dolari la rata dobânzii de 2% pe an. împrumut nostru este de garanție și închidem cu împrumut nostru de 24 de ore. În cazul în care aveți nevoie de un împrumut rapid și de încredere, apoi să ne contactați prin e-mail (bridgefs.intl@gmail.com)
   
  Semnat.
  Dl Richard Roger.
  bridgefs.intl@gmail.com
  Pod Group.

  Răspunde
 23. Mesaj trimis de Juganaru alexandru pe 19 iulie 2016 la 0:34

  În seara zilei de 18

  Răspunde
 24. Mesaj trimis de CSL pe 26 mai 2016 la 22:52

  Sunt un creditor privat și am oferi toate tipurile de servicii de împrumut. garantate și negarantate creditele acordate persoanelor fizice și companiilor la o rată a dobânzii foarte scăzută cât mai puțin de 3%. Noi acceptăm orice durată și vă puteți califica indiferent de statut. Contactati-ne azi pentru solutia potrivita nevoilor dumneavoastra financiare. Pentru mai multe informatii, contactati-ne acum prin e-mail la ruize7815 @ gmail.com

  Răspunde
 25. Mesaj trimis de ramirez jose pe 28 septembrie 2015 la 20:45

  Buna ziua,
  Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Gloria Ramirez, un creditor împrumut privat a deschis o oportunitate financiar pentru toată lumea care au nevoie de asistență financiară. Ne da împrumuturi la rata dobânzii de 2% din persoane fizice, întreprinderi și companii sub un punct de vedere și condiții clare și ușor de înțeles. contactati-ne azi prin e-mail la: (GET2RMIREZJOSE@GMAIL.COM)

  Răspunde

Ne-ar plăcea să știm părerea ta despre acest articol :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *