Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro

www.taximetre.ro poate modifica acest regulament in orice moment. Accesul si utilizarea site-ului www.taximetre.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.

Site-ul www.taximetre.ro cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot posta/prezenta opiniile si comentariile, in mod liber in conditiile prezentului regulament, la rubricile de comentarii.

Taximetre.ro este singurul decident cu privire la sectiunile ce vor avea rubricile de comentarii din partea cititorilor.

Postarea opiniilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte in paginile www.taximetre.ro, cititorii/ utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele:

 1. Orice forma de reclama este strict interzisa. Acest site nu poate fi folosit pentru a promova alte site-uri, afaceri sau interese, reclame pentru produse sau servicii pe care le cumparati/ vindeti/ schimbati in viata reala.
 2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
 3. Este interzisa postarea multipla a aceluiasi comentariu.
 4. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti utilizatori. Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane. Injuriile de orice fel nu sunt permise.
 5. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale. Nu este permisa promovarea activitatilor infractionale sau a utilizarii bunurilor sau substantelor ilegale.
 6. Nu sunt permise comentarii cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene. Nu sunt permise discriminarile referitoare la sex, varsta, religie, etnie, orientare sexuala ori alte discriminari personale.
 7. Este interzis furtul de semnatura al altor utilizatori.
 8. Toate comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acesta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Taximetre.ro. Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori in site-ul www.taximetre.ro revine in intregime autorilor acestora.
 9. Taximetre.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor si opiniilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Taximetre.ro.
 10. Taximetre.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar, unii utilizatori nu vor mai avea dreptul sa posteze comentarii. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu. www.taximetre.ro isi rezerva dreptul de a elimina si nu publica acele opinii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii site-ului.
 11. De asemenea, Taximetre.ro se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul comentariilor postate de cititori pe care le-a acceptat spre publicare in paginile www.taximetre.ro, in conditiile prezentului regulament. Acceptate spre publicare, comentariile devin parte integranta a site-ului. In nici un caz autorul unui comentariu nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea www.taximetre.ro asupra textului postat, odata publicat in paginile www.taximetre.ro. Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata. Utilizatorul este de acord sa cedeze catre Taximetre.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.
 12. Modificarea si/sau stergerea integrala sau partiala a comentariilor utilizatorilor este dreptul exclusiv al Taximetre.ro, la propria sa apreciere, orice solicitari de modificare si/sau stergere comentarii ale utilizatorilor ce au postat respectivele comentarii, precum si solicitarile utilizatorilor cu privire la comentarii ce nu le apartin, nefiind permise si urmand a nu fi luate in considerare de catre Taximetre.ro, singurul in masura sa decida conformitatea comentariilor cu regulamentul si conditiile postarii comentarii pe site.
 13. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare faptul ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la postare.
 14. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, Taximetre.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.
 15. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii pusa la dispozitie utilizatorilor inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.
 16. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de www.taximetre.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice postarea opiniilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

Prezentul regulament este valabil din momentul publicarii si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Pentru alte informatii sau intrebari privind modul de utilizare al sectiunii de comentarii de pe acest site, ne puteti contacta pe adresa de e-mail contact@taximetre.ro.

121 comentarii la “Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro”

 1. Mesaj trimis de Miller Porter pe 26 septembrie 2015 la 23:45

  Dacă aveţi nevoie de un împrumut de urgenţă la o companie de renume,
  cu condiţii bune şi relaţiile de muncă, atunci
  ar trebui să Contactati-ne ca oferim credite la
  la preţuri accesibile rata dobânzii de 3% şi munca ta cu noi
  va fi o buna experienta. În cazul în care sunteţi interesat, contactaţi
  ne prin e-mail: Millerporter102@gmail.com

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de carey rodriguez pe 21 septembrie 2015 la 4:01

  Alo,
  Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Carey rodriguez, un privat
  creditor împrumut are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici o
  ajutor financiar. Ne da afară împrumut la 2%, rata dobânzii la persoane fizice, firme
  și societăți aflate sub incidența un punct de vedere si starea clare și inteligibile. contact
  noi astăzi prin e-mail la: (careyrodriguez7@gmail.com)

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de wilson parker pe 25 iulie 2015 la 15:00

  Bună Ziua,
  Va oferim toate tipurile de împrumuturi persoanelor fizice, organizații și școli să lucreze împreună. în orice parte a rata anuală a dobânzii de 3% la 1 an la 20 ani de rambursare tenor al lumii. Ne da de credit la gama de £ 1.000.000 £ 50,000.000. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail (customerinvestmentservice@gmail.com)
  Salutări.
  Dumnezeu să binecuvânteze toate

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Dl Steven Gardner pe 13 iulie 2015 la 11:39

  Ce știi despre împrumut? multe lenders sunt legitime? De câte ori ați încercat să obțineți un împrumut, dar nu poți? oameni trec prin toate acestea stresul mulți aplica pentru un împrumut în fiecare zi, dar puțini se lor de credit a trimis la ei, avem un interes legitim și în toată această chestiune a problemelor financiare din Europa, ne-am decis pentru a ajuta la eliminarea problemelor financiare din Europa și acum oferim credit pentru 2% din Kazakhstan cu transferul imediat aprobare și de credit pentru tine timp de 30 minute. Gamele noastre de împrumut de la 2.000 până la 5 milioane de euro, așa că dacă vrei să refinanțeze afacerea dvs. este o oportunitate, dacă sunteți interesat de aceasta oferta, ne puteti contacta prin e-mail:

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de Mr Peterson pe 13 iulie 2015 la 10:35

  Buna ziua, Cautati un împrumut de afaceri,

  credit de nevoi personale, împrumut acasă,

  etc ..? Va oferim personale și de afaceri de

  împrumut la orice persoană interesată
  la 2 rata dobânzii% de la 1 la 30 de ani.
  nume:
  Data nașterii:
  Sex:
  Starea civilă:
  adresa:
  Oraș:
  Țara:
  telefon:
  Sumă Împrumutată:
  Împrumut Durata:
  Venitul lunar net.
  Contacteaza-ne: creditsolutionhome01@gmail.com

  Răspunde
 6. Mesaj trimis de Loredana Beretta pe 7 iulie 2015 la 3:11

  Sunt Loredana Beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi țărilor International de urgență cu rată a dobânzii de 3% dacă este interesat amabilitatea Contactați-mă prin e-mail: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra

  Trăim de motto-ul nostru, te putem ajuta

  Răspunde
 7. Mesaj trimis de omoi pe 3 iulie 2015 la 14:37

  Hello everybody, I am Mrs Ann ,currently living in USA,I am a married man at the moment with two kids and i was stuck in a financial situation by august 2012 and i needed to refinance and pay my bills for my son medication. I tried seeking loans from various loan firms both private and corporate but never with success,and most banks declined my credit. But as God would have it, i was introduced to a Man of God a private loan lender by a friend named Mr. James and i got a loan sum of$10,000USD and today am a business owner and my kids are doing well at the moment. So dear,if you must contact any firm with reference to securing a loan with low interest rate of 2% and better repayment plans and schedule,please contact Mr. Mike Stanlley he doesn’t know that am doing this but am so happy now and i decided to let people know more about him,he offers all kinds of loans to both individuals and company and also i want God to bless him more. You can contact his company through this email:omijame567@gmail.com

  Răspunde
 8. Mesaj trimis de Scot Licon pe 3 iulie 2015 la 12:07

  alo

  Oferim tarife împrumuturi private, comerciale și personale rată foarte scăzută de numai 3,4% pe an până la 32 ani de amortizare oriunde în lume. Oferim împrumuturi variind de la 500 dolari până la $ 500,000,000.00

  NOTĂ: Suma maximă am împrumuta este de $ 500,000,000.00 în următorea valută: State Unite dolari, Europa și Great British Pounds (RON).

  Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Ai pierdut dormi la noapte îngrijorătoare cum să obțineți un împrumut creditor legitim? Împrumuturi personale sunt o persoană de contact de încredere (încredere) este acum profesioniști pentru a vă ajuta opri rău de credit găsi o soluție care victoria este misiunea noastră.

  Email: scotlicon@gmail.com

  Toate drepturile rezervate Publicitate manager
  Copyright © 2015

  Răspunde
 9. Mesaj trimis de Mrs Elizabeth pe 26 iunie 2015 la 2:28

  Dragă Domnule / Doamnă

  ÎMPRUMUT cât mai repede posibil termen de 2 zile. Henderson Fondul financiar Micro Plc comerciale și personale, X-mas împrumut, Casa de împrumut cu 2% dobândă rate.Interested Persoanele ar trebui să contacteze de împrumut Ofiter prin e-mail cu informațiile de mai jos:
  Nume: ….. NUME: …… TARA: ……. TELEFON: ….. Ocupatia: …… AGE: …… ……. SEX: …… Stare civilă: …… CREDIT suma necesară: …… venitul lunar …… CREDIT DURATA: ….. .Officer Nume: Credit de investitii oferta Email: hendersonelizabethloan@googlemail.com
  Vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze
  Cu respect,

  doamna Elisabeta

  Răspunde
 10. Mesaj trimis de Derick Giovanni pe 23 iunie 2015 la 2:21

  împrumut

  Răspunde
 11. Mesaj trimis de Harold Phillips pe 8 iunie 2015 la 11:13

  Bună ziua tuturor,

  Acest lucru este de a informa Hploanservices publicului larg care e împrumuturile lung și pe termen scurt pentru persoane fizice și persoanelor și companiilor colaborari private care sunt serios în nevoie de sprijin financiar pentru a stimula activități sau alte cereri financiare la o rată a dobânzii de 3%. Se aplică pentru orice tip de credite financiare la nivel mondial.Folllowing sunt părți necesare, va trebui să furnizeze:

  nume:
  Locul de amplasare:
  Suma necesară:
  timp:
  țară:
  Numar De Telefon:
  e-mail:

  ATENȚIE CĂ interesati candidații din toate mesajele sunt transmise hploansevices@gmail.com.

  Vă mulțumim pentru patronajul dvs. continious,
  Salutări.
  HPloanservice grup

  Răspunde
 12. Mesaj trimis de saintloans@hotmail.com pe 2 iunie 2015 la 9:44

  Bună ziua, eu sunt doamna Jane Alison, un creditor împrumut privat, care dă împrumuturi oportunitate de timp viața. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? ai fost respinse de către bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? căutare nu mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Noi fonduri de împrumut la persoane fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească pe afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Deci ne contactati astăzi prin email la: (saintloans@hotmail.com)

  Răspunde
 13. Mesaj trimis de mrs joy pe 26 mai 2015 la 14:17

  Hello

  Do you have a bad credit? Are you financially down.I give out loans of any amount at a low
  interest rate of 3%. I give out short and long term loans for Business,Auto and personal loan for a maximum of fifteen years , if you are interested you then quickly fill the loan application form so that i can send you the terms,
  condition and monthly repayment schedules ,hope to hear from you soon.via :homecredit@hotmail.com

  LOAN APPLICATION FORM:
  Name:
  Address:
  Nationality:
  Country:
  Zip/Code:
  Date of Birth:
  Gender:
  Marital Status:
  Amount Required :
  Purpose for Loan:
  occupation:
  Phone No:
  Loan Term/Duration:
  Net monthly income:
  Contact Person: Mr. Mark Davis.
  E-mail: homecredit@hotmail.com
  TeamRegards.

  Răspunde
 14. Mesaj trimis de easymoney loanfilm pe 22 mai 2015 la 12:52

  Bună ziua domnule / doamnă

  Ai orice fel de probleme financiare? Ai nevoie de un împrumut
  datorii clare? EȘTI în perioada crizei financiare? CREDIT PENTRU CASE DE START
  ORIGINAL aveți încredere, suntem de încredere încercat toate tipurile de
  CREDITE Vezi mai jos. Ne sunt înregistrate și autorizate să COMPANY
  împrumuturi la 3% la MINIM DURATA 6 luni și o durată maximă
  30 de ani. Noi CREDIT MINIME la un maxim de 2.000
  50.000.000 CU ALL IN LUME MONEDA oferim urmatoarele
  SERVICII

  * Credite personale (Secure și Unsecured)
  * Credite de afaceri (Secure și Unsecured)
  * Îmbunătățire Acasă
  * Credite Inventor
  * Credite Auto
  * Căsătoria
  * Credit ipotecar
  * Sănătate imprumut
  etc ..

  așa că, dacă sunteți interesat, vă rugăm sa ne contactati pentru
  ca prin e-mail nostru a
  easymoneyloanfilm@gmail.com și poate oferi mai multe informații despre
  va oferim serviciile noastre financiare la nivel mondial.

  Răspunde
 15. Mesaj trimis de Halifax Loan pe 18 mai 2015 la 13:21

  Ai nevoie de un împrumut de urgenţă? sunteţi în datorii? ai nevoie de împrumut urgent pentru a finanţa afacerea?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceţi griji nici mai mult, serviciile noastre sunt împrumuturi Quick, Easy & sigur acum în orice circumstanţe. Împrumuta până la 2.000 dolari – $1,000.000 astăzi! Contactati-ne cu împrumut informaţii la acest e-mail: ltd.uk_loanhalifax@post.com

  Notă: Vă va aştepta un răspuns preliminar şi finanţare în termen de 24 de ore

  Cu stimă.
  Doamna Esther
  Credite la preţuri accesibile

  Răspunde
 16. Mesaj trimis de villaspin anderson pe 27 aprilie 2015 la 13:28

  Buna Ziua,
  Acest lucru este de a informa publicul larg care dl Villaspin Anderson, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de orice ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și ușor de înțeles. contactati-ne astăzi prin e-mail la: (villaspinanderson@outlook.com)

  Răspunde
 17. Mesaj trimis de Gabriela Nita pe 4 aprilie 2015 la 17:50

  Citeste blogul meu si vezi unde gasesti cele mai ieftine triciclete: https://nitagabriela.wordpress.com/

  Răspunde
 18. Mesaj trimis de Thomas Dawson pe 3 aprilie 2015 la 23:50

  Bine ați venit la Thomas societatea de credit, oferim următoarele creditele acordate persoanelor fizice, companii private / publice Credite Comerciale (Secure și negarantate) împrumuturi Small Business Administration (SBA), (Secure și negarantate) împrumuturi personale (Secure și negarantate) împrumuturi rezidențiale (Secure și negarantate ) Credite Ipotecare (Secure și negarantate) și multe alte rată a dobânzii de 2%; aplica pentru un minim de 100,00 la 100,000,000.00 de ruble, dolari, lire sterline, euro, etc. Candidații interesați ar trebui să rugam sa ne contactati astăzi pentru dumneavoastră de împrumut on-line rapid și ușor, fără depozite colaterale. E-mail: thomascreditfirm@gmail.com

  Thomas B. Dawson

  Răspunde
 19. Mesaj trimis de sonia morgan pe 26 martie 2015 la 12:53

  Bună ziua, Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Sonia Morgan, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de orice help.We financiar da împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub o termeni clari și ușor de înțeles și ne in contact prin e-mail la (mrssoniamorgan@gmail.com)

  Răspunde
 20. Mesaj trimis de Lendmark Financial Service pe 21 martie 2015 la 13:05

  Ai nevoie de un împrumut? sau care au nevoie de asistență financiară? Va oferim credite variind de la 1.000 la 5.000.000 la persoane fizice și
  coopera organisme care au nevoie de aplicații de asistență financiară la dispoziția solicitantului pentru mai mult de 18 de ani. Va rugam sa ne contactati prin e-mail daca sunteti interesati intr-o credit rapid și ușor la rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 3%.
  Cu stimă, JAN
  E-mail: dhhs@ceterafsi.com

  Răspunde
 21. Mesaj trimis de Onyema pe 20 martie 2015 la 16:58

  Kelvin Onyema financiar (lifewordchristiancenter@outlook.com) este aici pentru a informa publicul care au nevoie de împrumut pentru a porni afacerea, de casa, rezolva datoriile rău, să construiască o casă sau pentru alte proiecte de dezvoltare, care sunt strategice. Numele meu este Kelvin Onyema. Ne da împrumuturi la cei care au nevoie de împrumut și pe care banca le-a negat de a avea împrumut, iar noi sunt susținute legal constituite guvern. Trebuie să vă înștiința că în această societate ne-am da satisfactia maxima va dori vreodată. Tot ceea ce este nevoie de la tine este o informație reală despre sine, dacă sunteți interesat în anunț noastră. Ne da afară împrumut la rata scăzută a dobânzii de 2%. Dacă aveți nevoie de împrumut pentru oricare dintre aceste e-mail scop declarat acum via: lifewordchristiancenter@outlook.com

  Răspunde
 22. Mesaj trimis de Mr. julius becker pe 25 februarie 2015 la 15:23

  Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru afaceri sau de a plăti facturile la dobândă de 3%? Ne da afară împrumut organismelor individuale și cooperare variind de la $ 3000 de dolari la 20 de milioane de dolari, lire EUR perioadă durată maximă de 1 la 30 de ani, Daca da Contactati-ne cu detaliile de mai jos.
  (1) Names______
  (2) Country________
  (3) Number_______ Telefon
  (4) Gender_________
  (5) Împrumut Amount________
  (6) Durata: _________
  (7) Lunar Income____
  Cu Stimă,
  DR.JULIUS BECKER CREDIT COMPANY
  e-mail: info.juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com

  Răspunde
 23. Mesaj trimis de Dna Maria Konus pe 17 ianuarie 2015 la 8:36

  Buna ziua Iubiți Oameni,

  Am Dna Maria Konus, i dă afară împrumut pentru cei care sunt în nevoie de asistență financiare de orice fel, deci, dacă vă aflați acolo în căutare de împrumut între suma minimă de 1.000,00 la suma maximă de 5,000,000.00 Apoi completați formularul de aplicare de mai jos să continue pe această tranzacție ..

  1) Numele complet: …..
  2) Sex: ……..
  3) Suma necesară ………
  4) Împrumut Durata ………..
  5) Adresa principală …………
  6) numarul de telefon mobil: …..
  7) Ocupatia: ….
  8) Venitul lunar: ………
  9) Data plății: ….

  Aștept răspunsul dumneavoastră de urgență pentru a vă trimite termenii și condițiile acestui împrumut ..

  Multumesc,
  Dna Maria Konus

  E-mail = (Maria_konus@outlook.com)

  Răspunde
 24. Mesaj trimis de Mari pe 7 ianuarie 2015 la 8:44

  Buna ziua,

  Doresc sa fac o reclamatie in ceea ce priveste aceasta firma de taximetrie. Am facut repetate comezi crezand ca se este doar o problema de moment dar se pare ca nu.
  Am facut o precomanda la aceasta firma abjecta ATI BRASOV la o anumnita ora si anumte 7:40 urmand sa mi se trimita masina. La ora 7:55 am sunat sa intreb unde imi este masinsa comandata si mi s-a spus pe un ton de o nesimtire iesita din comun ca nu este. Evident stiam acest lucru dar totusi am continuta jocul idiot al operatoarei si am intrebat de ce si mi-a zis ca 10 minute a incercat sa imi gaseasca masina si nu a gasit. Am zis ok dar de ce nu m-a anuntat nimeni in conditia in care au cerut numarul meu tocmai ptr astefel de situatii. Si raspunsul individei a fost ca nu are ea chef sa faca asta si mi-a inchis telefonul in nas asa ca si cum as fii o retardata si ea ma plateste pe mine nu eu pe ea. Am sunat inapoi cerand numele ei si mi-a inchisa iarasi si tot asa ca mai apoi sa raspunda si sa imi dea ocazia sa spun cateva cuvinte si am insistat sa imi dea numele sefului ei si a zis ca ea este seful ei. Asa ceva este inadmisibil si nu este prima oara ca nd se intampla . Exemple sunt multe. Va rog sa luati masuri pentru ca sincer suntem disperati de felul in care suntem tratati ca si consumatori. Nu se poate sa stau sa astept in frig la -15 grade ca o masina sa vina sau cel putin sa fiu anuntata ca nu vine. Opratoarea din dimineata acesta dar nu numai ea sunt de un tupeu si o idiotenie cum nu am mai vazut si daca nu luati masuri voi consulta un avocat pentru ca da imi permit si de asemenea nu voi lasa sa fiu tratata asa pe banii mei !!!! va asigur ca vor exista consecinte grave ale comportamentului si ma abtin sa mai folosesc vreun cuvant care o descrie pe acesta femeie !!!!!

  Răspunde
 25. Mesaj trimis de emmanuel thomas pe 16 noiembrie 2014 la 0:19

  Alo,
  Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile sau ai nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea ta?
  ai fost respinse de către
  băncilor și altor agenții financiare?
  Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar?
  căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Noi fonduri de împrumut la persoane fizice
  care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani
  pentru a plăti facturile, să investească în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Deci, contactati-ne azi prin e-mail: emmanuelthomasloancompany@gmail.com

  Răspunde

Ne-ar plăcea să știm părerea ta despre acest articol :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *