Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro

www.taximetre.ro poate modifica acest regulament in orice moment. Accesul si utilizarea site-ului www.taximetre.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.

Site-ul www.taximetre.ro cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot posta/prezenta opiniile si comentariile, in mod liber in conditiile prezentului regulament, la rubricile de comentarii.

Taximetre.ro este singurul decident cu privire la sectiunile ce vor avea rubricile de comentarii din partea cititorilor.

Postarea opiniilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte in paginile www.taximetre.ro, cititorii/ utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele:

 1. Orice forma de reclama este strict interzisa. Acest site nu poate fi folosit pentru a promova alte site-uri, afaceri sau interese, reclame pentru produse sau servicii pe care le cumparati/ vindeti/ schimbati in viata reala.
 2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
 3. Este interzisa postarea multipla a aceluiasi comentariu.
 4. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, abuziv in discutiile cu alti utilizatori. Sunt interzise comentariile denigratoare, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a altor persoane. Injuriile de orice fel nu sunt permise.
 5. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale. Nu este permisa promovarea activitatilor infractionale sau a utilizarii bunurilor sau substantelor ilegale.
 6. Nu sunt permise comentarii cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene. Nu sunt permise discriminarile referitoare la sex, varsta, religie, etnie, orientare sexuala ori alte discriminari personale.
 7. Este interzis furtul de semnatura al altor utilizatori.
 8. Toate comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acesta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Taximetre.ro. Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori in site-ul www.taximetre.ro revine in intregime autorilor acestora.
 9. Taximetre.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor si opiniilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Taximetre.ro.
 10. Taximetre.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor comentarii, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar, unii utilizatori nu vor mai avea dreptul sa posteze comentarii. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu. www.taximetre.ro isi rezerva dreptul de a elimina si nu publica acele opinii pe care le considera daunatoare sub orice forma, imaginii site-ului.
 11. De asemenea, Taximetre.ro se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul comentariilor postate de cititori pe care le-a acceptat spre publicare in paginile www.taximetre.ro, in conditiile prezentului regulament. Acceptate spre publicare, comentariile devin parte integranta a site-ului. In nici un caz autorul unui comentariu nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea www.taximetre.ro asupra textului postat, odata publicat in paginile www.taximetre.ro. Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata. Utilizatorul este de acord sa cedeze catre Taximetre.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.
 12. Modificarea si/sau stergerea integrala sau partiala a comentariilor utilizatorilor este dreptul exclusiv al Taximetre.ro, la propria sa apreciere, orice solicitari de modificare si/sau stergere comentarii ale utilizatorilor ce au postat respectivele comentarii, precum si solicitarile utilizatorilor cu privire la comentarii ce nu le apartin, nefiind permise si urmand a nu fi luate in considerare de catre Taximetre.ro, singurul in masura sa decida conformitatea comentariilor cu regulamentul si conditiile postarii comentarii pe site.
 13. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare faptul ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la postare.
 14. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, Taximetre.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.
 15. Postarea unui mesaj in sectiunea de comentarii pusa la dispozitie utilizatorilor inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.
 16. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de www.taximetre.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice postarea opiniilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

Prezentul regulament este valabil din momentul publicarii si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Pentru alte informatii sau intrebari privind modul de utilizare al sectiunii de comentarii de pe acest site, ne puteti contacta pe adresa de e-mail contact@taximetre.ro.

121 comentarii la “Regulament de postare comentarii pe site-ul www.taximetre.ro”

 1. Mesaj trimis de david pe 15 noiembrie 2014 la 15:35

  Salutări de la tine,
  Sunt david strand creditor bani acreditat, și de a oferi împrumuturi la orice persoană, Ai nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi credite personale, împrumuturi de afaceri, împrumuturi de expansiune, începe un împrumut de afaceri, credit de educație, de consolidare a datoriei? orice tip de împrumut nu intra in contact cu noi prin: davidstraindloanfirm@gmail.com și completați formularul de cerere de împrumut de mai jos, pentru a putea trimite la tine starea împrumutului.

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Chris Morgan pe 13 noiembrie 2014 la 10:48

  Alo! Ești în nevoie de împrumut de
  urgență pentru a soluționa facturile,
  sau să se ocupe de
  unele probleme financiare? Sau ești
  acolo în căutarea pentru o bine
  Oferta confidențial împrumut pentru
  a obține împrumut? Aici puteti ajuns
  la dorința dumneavoastră
  dorit pas ușă. Am Francis Johnson
  Institutul de împrumut oferă
  împrumuturi la un adult bine
  legitimă a unui minim
  vârsta de 18 ani și peste, cu o rată
  minimă a dobânzii la nivelul de 2%,
  Anual. Pentru a obtine alte informatii
  detaliate, va rugam sa ne pune în
  contact prin intermediul adresei de
  e-mail de mai jos.
  corporativeloanfirm@hotmail.com

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de cineva pe 27 septembrie 2014 la 11:15

  vreti sa faceti bani jucanduva ?? la inceput veti avea un castig de 3-4 ron pe zi dar este cel mai bine de investit in altceva pt a castiga mai mult … se poate ajunge la 300-400 de euro pe zi cu cateva ore de stat pe el in fiecare zi …. daca vreti sa va inregistrati uitati linkul http://www.marketglory.com/strategygame/Andrei22

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Mr Nelson Brown pe 25 septembrie 2014 la 0:58

  Noi oferim toate tipurile de credite (Business, Personal, consolidare, auto, investiții, etc) @ 3% pe an. Pentru a aplica;
  Compune un mesaj nou: E-mail: capefinancialaid@hotmail.com

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de Mr Nelson Brown pe 25 septembrie 2014 la 0:55

  We offer all types of LOAN (Business,Personal, Consolidation, Car, Investment, etc) @ 3% annual rate. To apply;
  COMPOSE A NEW MESSAGE: E mail: capefinancialaid@hotmail.com

  Răspunde
 6. Mesaj trimis de GRACE pe 19 septembrie 2014 la 11:40

  Va oferim o varietate de pachete financiare la o rată foarte scăzută a dobânzii, am sta deoparte de la alți creditori pentru că noi credem în servicii pentru clienți, oferim solutia potrivita pentru needs.In generală dumneavoastră financiară ne FINANCE COMPANY, Oferim împrumut la 2% rată a dobânzii variind de la 3.000 dolari la 5,000,000 dolari. Credite comerciale, împrumuturi de afaceri, împrumuturi de origine, credite auto si credite de consolidare a datoriilor sunt disponibile pentru tine. Contactati-ne pentru mai multe informații prin e-mail: grackub@outlook.com

  Răspunde
 7. Mesaj trimis de GRACE pe 19 septembrie 2014 la 11:34

  We offer a variety of Financial packages at a very low interest rate, We stand apart from other lenders because we believe in customer service, We offer the right solution to your financial needs.In general we are FINANCE COMPANY, We offer loan at 2% interest rate ranging from $3,000 to $5,000,000. Commercial loans, business loans, home loans,car loans and debt consolidation loan are available for you. Contact us for more information via E-MAIL:grackub@outlook.com

  Răspunde
 8. Mesaj trimis de crina pe 17 septembrie 2014 la 16:20

  Buna seara,
  Doresc sa va felicit si sa va multumesc pe aceasta cale, pentru profesionalismul (doamnelor dispecer, sau operator) si pentru omenia soferului de pe masina cu indicativul 418, care m-au ajutat sa imi recuperez telefonul uitat in urma efectuarii unei curse cu una din masinile Companiei Dvs.
  Doamnele de la dispecerat (indicativ 201, am retinut) s-au miscat impecabil, iar domnul sofer, pe care din pacate nu am aflat nici cum il cheama, a dat dovada de omenie si nu a incercat nicio secunda sa pastreze telefonul gasit!
  Felicitari pentru gestul facut, sunt sigura ca nu va ramane nerasplatit!
  Va multumesc pentru ca ati ales impreuna sa demonstrati ca si in Bucuresti se poate trai civilizat si curat – See more at: http://www.taximetre.ro/companie/taxi-leone/#sthash.NaNmPYGc.dpuf

  Răspunde
 9. Mesaj trimis de mr larry fredrick pe 17 septembrie 2014 la 3:15

  Salut aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a achita toate datoriile? Dacă da, atunci vă faceți griji nici mai mult, să ne contactați astăzi, la adresa de e-mail la: larryfredrickloanlender@hotmail.com pentru a rezolva toate problema de finanțare vă mulțumesc …

  Răspunde
 10. Mesaj trimis de anunturi gratuite pe 3 septembrie 2014 la 16:18

  Site http://www.anuntul-galben.ro este anunturi gratis de mica publicitate din Romania, puteti adauga anunturi gratuite ne limitat. Anunturi sunt structurate pe categorii exp. Imobiliare, auto, imobiliare, piese de schimp, shopping, matrimoniale, locur de munca, prestarede servici si animale. Pe acest site puteti reinnoi zilnic anuntul dumneavoastra gratuite pentru a ramane in topul rezultatelor de cautare. Puteti adaugati 10 imagine cu anunturi gratis. anuntul-galben cel mai modern site de anunturi gratuite

  Răspunde
  • Mesaj trimis de stella rise pe 6 septembrie 2014 la 7:30

   Halo,
   Terima kasih untuk surat. Kami ingin Anda tahu bahwa ini sebuah perusahaan pinjaman yang sah yang dapat membantu Anda dengan jumlah pinjaman yang Anda butuhkan, sekarang Anda memiliki menjadi orang baik dan baik jujur ​​dan kita lihat jujur ​​dengan Anda. kita kesetiaan kita menepati janji kita dan memperlakukan klien dengan yang terbaik dari layanan kami. di sini adalah pilihan kita mentransfer dana, Anda harus mengisi ini dan mari kita bergerak lebih lanjut baik-baik saja.

   PILIHAN TRANSFER.

   Transfer Bank Untuk Bank: Di sini Anda harus turunkan informasi perbankan Anda adalah agar kita dapat meneruskannya ke departemen mentransfer dan kemudian mereka akan harus mentransfer jumlah pinjaman Anda ke rekening bank Anda .it akan memakan waktu 2 sampai 3 hari untuk mendapatkan ini dilakukan .
   Bank Bank Transfer:

   Pengalihan pinjaman harus bank untuk transfer bank, kecuali dinyatakan lain oleh manajemen perusahaan kami atau peminjam, sehingga dengan ini Anda maka saran untuk memberikan informasi perbankan penuh untuk transfer dalam surat berikutnya.

   Informasi yang dibutuhkan untuk transfer

   Nama pada Akun ………………….. …………..
   Nomor Rekening …………………… ………….
   Nama Bank Anda ………………… ……………..
   Negara / Tujuan ………………. ………..
   Bank Lokasi …………………. …………………
   Nomor Routing …………………… …………….
   Terima kasih Dan Tuhan memberkati,
   Salam
   Mrs kenaikan stella

   Răspunde
 11. Mesaj trimis de Willfred Ehis pe 21 august 2014 la 2:27

  Do you need an urgent loan? we offer all types of loan as low as 2%
  interest rate.
  details applicant should contact us via
  email:www.fidelityloanfirm28@gmail.com for more informations, applicant
  should get back to us with the informations below. 1. Full name: 2
  .Country: 3. Loan amount needed: 4. Loan duration:5. Occupation 6.
  Phone number: 7. Monthly income: 8. Purpose Of Loan:9. Have you applied
  for a loan before :10.were did you see our post. Reply to via email:www.fidelityloanfirm28@gmail.com
  for more informations reply us on via email:www.fidelityloanfirm28@gmail.com.
  thanks.
  WillFRED EHIS

  Răspunde
 12. Mesaj trimis de bishop smith pe 17 august 2014 la 3:56

  Bună ziua

  ,
  Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ai fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului.

  Aceasta este compania de împrumut NOBLE ARTHUR. oferim împrumuturi pentru cei care sunt interesați, la o rată a dobânzii accesibile de 2% Gama de .Amount de la $ 5.000,00 dolari la un maxim de $ 100,000,000.00 de dolari.

  Creditele noastre sunt bine asigurate ca securitatea maximă este prioritatea noastră.
  Investitorii sunt de asemenea necesare.
  formă candidat
  țară:
  oraș:
  Nume:
  Suma de împrumut:
  durata:
  telefon:
  E-mail:
  Sex.
  Contactati-ne prin e-mail:
  bishopsmithloans@hotmail.com

  Salutari
  mr smith
  A DA LUMEA TA un sens.

  Răspunde
 13. Mesaj trimis de mr lopez pe 20 iulie 2014 la 0:41

  Ai nevoie de un împrumut, dacă da, de contact, lopezfirm9999@gmail.com
  Lasă un răspuns
  Suma necesară …..
  țară …
  numărul de telefon ……
  Durata împrumut ..
  ..

  Răspunde
 14. Mesaj trimis de Mrs Katrina pe 15 aprilie 2014 la 16:35

  aveți nevoie de un împrumut de urgență în cazul în care da prin: katrinashow0@hotmail.com

  Răspunde
 15. Mesaj trimis de pasarica pufoasa pe 3 aprilie 2014 la 20:13

  cea mai buna curva face sex oral anal 0766824255 si pe bonurii

  Răspunde
 16. Mesaj trimis de moldoveanu marius pe 22 martie 2014 la 4:57

  Cea mai de rahat aplicatie, cel mai prost management datorita unui manager incompetent si in curand o companie de doi bani. Ma uimeste ca inca mai gasiti fraieri care va solicita.

  Răspunde
 17. Mesaj trimis de state lucia pe 19 martie 2014 la 23:07

  Rog atentie mare acestui comentariu
  Stiu ca taxi Meridian de regula ofera servicii de calitate insa in seara zilei de 19 03 2014 am condus pe mama mea bolnava si am urcato in taxi cu inscriptiile firmei d-voastra care stationa la rondul Piata Romana. Am precizat soferului ca trebuie sa ajunga repede acasa de acolo in cartierul Pajura si sa o ia cat mai drept cu putinta indicand mai precis b-dul Lascar Catargi ,Aviatorilor,ma rog pe unde credea ca e mai aproape. Ce credeti ca a facut acest mizerabil de om? A ajuns pe la Sala Palatului a ocolito in asa masura ca la destinatie ia cerut pe cursa 70 lei. (sa fie clar sapte sute de lei vechi ) Mama dandu-si seama ca ocoleste nu a avut puterea sa coboare ca ii era f rau il tot intreba dar degeaba . Ia cerut bon fiscal dar a incalcat iar regula si a spus ca i sa terminat hartia. Va spun toate acestea pt ca un marsav de om pe spinarea firmei d-voastra face curse practic ilegale daca analizam situatia . Oricum eu voi face investigatii amanuntite ,Nu poate scapa atat de usor un om care a privit cu sictir la un om bolnav si si-a umplut buzunarul fara merit. Scuzati exprimarea defectuoasa dar sunt „un car de nervi .Multumesc lui Dumnezeu ca a ajuns mama mea acasa. Daca nu atrageam atentia si nu spuneam nimic mai erau ceva circumstante si puteam fi acuzata de naivitate dar cand ai emblema MERIDIAN care e o firma serioasa cu tarif normal.Trageti singuri concluziile ca de sarit calul sa sarit !

  Răspunde
 18. Mesaj trimis de state lucia pe 19 martie 2014 la 23:07

  Rog atentie mare acestui comentariu
  Stiu ca taxi Meridian de regula ofera servicii de calitate insa in seara zilei de 19 03 2014 am condus pe mama mea bolnava si am urcato in taxi cu inscriptiile firmei d-voastra care stationa la rondul Piata Romana. Am precizat soferului ca trebuie sa ajunga repede acasa de acolo in cartierul Pajura si sa o ia cat mai drept cu putinta indicand mai precis b-dul Lascar Catargi ,Aviatorilor,ma rog pe unde credea ca e mai aproape. Ce credeti ca a facut acest mizerabil de om? A ajuns pe la Sala Palatului a ocolito in asa masura ca la destinatie ia cerut pe cursa 70 lei. (sa fie clar sapte sute de lei vechi ) Mama dandu-si seama ca ocoleste nu a avut puterea sa coboare ca ii era f rau il tot intreba dar degeaba . Ia cerut bon fiscal dar a incalcat iar regula si a spus ca i sa terminat hartia. Va spun toate acestea pt ca un marsav de om pe spinarea firmei d-voastra face curse practic ilegale daca analizam situatia . Oricum eu voi face investigatii amanuntite ,Nu poate scapa atat de usor un om care a privit cu sictir la un om bolnav si si-a umplut buzunarul fara merit. Scuzati exprimarea defectuoasa dar sunt „un car de nervi .Multumesc lui Dumnezeu ca a ajuns mama mea acasa. Daca nu atrageam atentia si nu spuneam nimic mai erau ceva circumstante si puteam fi acuzata de naivitate dar cand ai emblema MERIDIAN care e o firma serioasa cu tarif normal.Trageti singuri concluziile ca de sarit calul sa sarit !

  Răspunde
 19. Mesaj trimis de daniel pe 15 martie 2014 la 4:20

  Acest comentariu este pentru dana stefan sau mihai sau cum o chema care a reusit sa distruga firma taxi 2000prin faptul ca a reusit sa goneasca cele mai bune dispecere si cei mai buni soferi instaurand o atmosfera de nonprofesionalism si bataie de joc la adresa soferilor care cu greu au ridicat-o….doresc sa adun semnaturi pentru a o da afara pe aceasta femeie care a adus prejudicii si a sifonat imaginea acestei firme care odata era celebra!!!!!

  Răspunde
 20. Mesaj trimis de sureloans pe 3 februarie 2014 la 1:53

  dacă aveți nevoie de un împrumut legitim și reală de a achita facturile sa ne contactati prin e-mail ca sureloans174@gmail.com , astfel încât să vă putem ajuta în regulă
  mulțumesc

  Răspunde
 21. Mesaj trimis de Dl Vincent Scott pe 24 octombrie 2013 la 7:15

  Bună ziua!

  Ești în nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere și achita facturile? sau ați fost refuzat de banca si alte firme din cauza statutului dvs. creadit și chiar acum te gândești că orice speranță este pierdut? atunci nu ai nici o problema, deoarece avem de gestionare a firmei de împrumut Vicnent au prevaleze asupra situației dvs. contactati-ne astăzi la: (vicnentloanfirm@gmail.com) pentru împrumut ușor și de încredere, oferim împrumut noastră la rata dobânzii de 2% a companiei, persoane fizice , iar firmele care au nevoie de un împrumut, Ia problema financiară rezolvat azi.

  Răspunde
 22. Mesaj trimis de Mr Bethel pe 15 mai 2013 la 15:45

  Bună ziua,

  Ești în departamentul? Ai fost refuzat de împrumut de la Bank? Sau nu aveți nevoie de un
  împrumut pentru a achita facturile? vă faceți griji nici mai mult, ajutorul vine acum, domnul Bethel
  Compania este o firmă de creditare împrumut, care oferă toate tipurile de împrumut la oameni,
  firmele care sunt eu nevoie de împrumut cu o rată scăzută a dobânzii de 3%, contactati-ne prin
  e-mail: universalserviceprovisionfund1@gmail.com

  CERERE DE CREDIT (completați și a reveni înapoi

  Nume:
  Nume:
  AGE:
  SEX:
  ZIP CODE:
  ȚARA:
  STAT.:
  CITY:
  Numărul de mobil:
  Ocupația:
  Venitul lunar:
  Suma necesară:
  Scopul creditului:
  DURATA DE CREDIT:
  Așteptăm răspunsul dumneavoastră de urgență.

  Salutari
  mr Bethel

  Răspunde
 23. Mesaj trimis de taxivega pe 28 aprilie 2013 la 21:05

  Oferim clientilor nostri confort ,siguranta,calitate,soferi profesionisti !!!!!!!

  Răspunde
 24. Mesaj trimis de un oarecare pe 22 martie 2013 la 12:24

  Aveti in vedere o masura oarecare de aplicat in cazul in care se posteaza in mod repetat comentarii care nu au nici cea mica legatura cu subiectul topicului respectiv? Ca un exemplu: o serie de comentarii ale unui user din 19-20 Martie in …companie/taxi-meridian/

  Răspunde
 25. Mesaj trimis de SciedyWrilile pe 12 noiembrie 2012 la 21:55

  testowy wpisik ziomku – czesc, jestem blastem i to jest testowadomena2.

  Răspunde
  • Mesaj trimis de state lucia pe 19 martie 2014 la 23:08

   Rog atentie mare acestui comentariu
   Stiu ca taxi Meridian de regula ofera servicii de calitate insa in seara zilei de 19 03 2014 am condus pe mama mea bolnava si am urcato in taxi cu inscriptiile firmei d-voastra care stationa la rondul Piata Romana. Am precizat soferului ca trebuie sa ajunga repede acasa de acolo in cartierul Pajura si sa o ia cat mai drept cu putinta indicand mai precis b-dul Lascar Catargi ,Aviatorilor,ma rog pe unde credea ca e mai aproape. Ce credeti ca a facut acest mizerabil de om? A ajuns pe la Sala Palatului a ocolito in asa masura ca la destinatie ia cerut pe cursa 70 lei. (sa fie clar sapte sute de lei vechi ) Mama dandu-si seama ca ocoleste nu a avut puterea sa coboare ca ii era f rau il tot intreba dar degeaba . Ia cerut bon fiscal dar a incalcat iar regula si a spus ca i sa terminat hartia. Va spun toate acestea pt ca un marsav de om pe spinarea firmei d-voastra face curse practic ilegale daca analizam situatia . Oricum eu voi face investigatii amanuntite ,Nu poate scapa atat de usor un om care a privit cu sictir la un om bolnav si si-a umplut buzunarul fara merit. Scuzati exprimarea defectuoasa dar sunt „un car de nervi .Multumesc lui Dumnezeu ca a ajuns mama mea acasa. Daca nu atrageam atentia si nu spuneam nimic mai erau ceva circumstante si puteam fi acuzata de naivitate dar cand ai emblema MERIDIAN care e o firma serioasa cu tarif normal.Trageti singuri concluziile ca de sarit calul sa sarit !

   Răspunde
1 2 3 5

Ne-ar plăcea să știm părerea ta despre acest articol :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *