1.6 lei/km Pornire: 0 lei
Stationare: 16 lei/h

SPRINT TAXI

SPRINT 2001 IMPORT-EXPORT SRL |

37137 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 41 comentarii
Ultima Actualizare: 8 octombrie 2014
(P)

Telefoane Comenzi

Detalii Companie

Companie: SPRINT 2001 IMPORT-EXPORT SRL
Cod Fiscal: 6301916
Adresa: Str. Dragos Voda 57

Tipuri de masini:

Accepta Precomanda: Nu

Îţi place SPRINT TAXI? Recomandă SPRINT TAXI prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

41 comentarii la “SPRINT TAXI”

 1. Mesaj trimis de Oana pe 23 iunie 2018 la 22:12

  Așa ceva nu te crede nimeni și vezi ca nu spune nimeni așa ceva. Nici un patron nu poate da așa indicați. Legea taximetriei spune clar ai coborât și și uitat, ești bun răspunzător.

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Ionescu pe 25 septembrie 2017 la 12:05

  Si eu sunt total dezamagit de aceasta firma cu pretentii care practica hotia. Pe 15/09 taxiul cu nr IF-14-RBK sofer Gheorghe Florin Cristian a transportat-o pe nepotica mea de 5 ani impreuna cu bona din parcul Herastrau acasa in Voluntari cartier Domus. A platit cursa 15 lei cat i s-a cerut ( nu i s-a dat bon motivand ca nu merge aparatul) si au plecat uitand trotineta fetitei in portbagaj. De 10 zile incerc sa vorbesc cu soferul sau cineva responsabil in firma insa de la nr 0737202942 mi se raspunde invariabil ca nu pot vorbi cu nimeni deoarece DOMNISOARA secretara a dispus ca niciun obiect uitat in masina sa nu fie returnat!!!!!!!! In cazul de fata este vorba de o trotineta de 80 lei dar cu valoare sentimentala mare. Este inimaginabil. Imi voi informa toti prietenii si cunostintele sa evite aceasta companie

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de D pe 11 martie 2017 la 4:30

  Pai hotarastete odata iai dat 12 lei de ce mai ii dadeai 20 de lai iar mai apoi complecyai 3 lei daca aveai marunt de prima data. La cei 12 dati de tine mai adaugai 2 lei nu 20 . Inseamna ca erai manga de bautura si nici nu mai stiaii de tine.

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Adriana M pe 5 ianuarie 2017 la 10:16

  In aceasta dimineata am luat un Sprint Taxi si ce credeti? Cursa de la Piata Crangasi si pina la Novotel a avut valoarea de 13,5 lei cand aceasta in mod normal e pina in 10 lei. Asta nu este nimic. Aparatul de inregistrat nu era in pozitie normala ci cu susul in jos astfel incat nu se prea vedea bine valoarea. La finalul cursei ii intind soferului 12 lei stiind cam cat face cursa iar acesta foarte mirat imi spune „Haideti doamna, aveti chef de glume!”, ma lamuresc ca costa mai mult si scot din portofel doua hartii de 10 lei urmind ca dansul sa imi dea restul. Si surpriza!!!!!!! Ia una din cele doua harti de zece lei si o inlocuieste foarte rapid si discret cu una de 1 lei. Imi arata din nou banii ca si cum i-as fi dat 11 lei. Fiind destul de mirata scot inca trei lei si ii dau tipului. Deci inteleg ca domnul sofer este si hot. In total cursa m-a costat 24 de lei. Nu am luat indicativul masinii pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Imi doresc ca domnii sefi care angajeaza asemenea persoane sa se gandeasca si la faptul ca aceasta intamplare aduce o bila neagra activitatea societatii lor si ca niciodata nu voi mai lua Sprint Taxi. Bineinteles ca am sa povestesc asta tuturor cunostintelor . Nu recomand Sprint Taxi.

  Răspunde
  • Mesaj trimis de Gaby pe 10 octombrie 2017 la 10:59

   va rog sa mi spuneti din aeroportul Bucuresti pana la sala palatului car m-ar costa cu taxiul?

   Răspunde

Ai ceva de zis despre SPRINT TAXI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *