1.39 lei/km Pornire: 1.39 lei
Stationare: 13.9 lei/h

TAXI LEONE

TAXI LEONE |

275046 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 463 comentarii
Ultima Actualizare: 13 ianuarie 2014
(P)

Telefoane Comenzi

021.9425 0722.69.9425 0744.66.9425 0766.22.9425

Detalii Companie

Înfinţată în anul 2000 compania Taxi Leone a pornit la drum venind în sprijinul clienţilor pentru a satisface cerinţele celor interesaţi de un mijloc de transport cu care să se poată deplasa rapid şi sigur. În timp scurt compania a crescut ca număr de autoturisme şi număr de clienţi.

Ca în toate domeniile de activitate, în ultimi ani concurenţa a devenit acerbă, cu toate acestea brandul LEONE a reuşit să se menţină în acest domeniu de activitate datorită clienţilor săi care au fost mulţiumiţi de serviciile oferite.
Cu acest prilej le mulţumim!

Datorită dinamicii pieţei din ultimii ani şi a concurenţei din ce în ce mai mare, compania a considerat că trebuie să facă un pas important, astfel, în anul 2013 am pornit cu o nouă conducere şi imagine sub acelaşi brand, deservind astfel cererile din ce în ce mai numeroase ale clienţilor.
În momentul de faţă compania are peste 900 de colaboratori care deservesc cerinţele clienţilor non stop.

Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi!

Companie: TAXI LEONE
Cod Fiscal: 31314623
Adresa: Sos. Pantelimon nr.221, sect 2
Telefon: 021.320.94.25
Web: www.taxileone.ro

Tipuri de masini: , , ,

Total parc auto: 750

Accepta Precomanda: Da

Taguri: , , , ,

Îţi place TAXI LEONE? Recomandă TAXI LEONE prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

463 comentarii la “TAXI LEONE”

 1. Mesaj trimis de Ardei pe 15 ianuarie 2017 la 19:57

  Indicative
  1658
  1360
  Cele sus mentionate au refuzat (*sa si vorbeasca) cursa fara a explica motivul (unirea-bucurestii noi). Data de 14.01 ora 05 am. (Unirea – bariera)
  Cu alte cuvinte, nu se poate aa te rogi de ei sa-ti ia banii.

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Kristina pe 14 ianuarie 2017 la 11:11

  Buna ziua

  I would like to ask if i forgot my gloves in your car on the front seat last night around 2:30-3am. The taxi took me and my friend at Uniri and left us at Reggie-Politechnica University (MAX club).
  If you can just ask your drivers did they find anything in their cars i would really appreciate it!

  Thank you for your responce
  Best regards

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de Ana pe 2 ianuarie 2017 la 19:47

  Azi dimineata am luat o masina de la Sun Plaza cu indicativul 2050. Soferul nu a pornit aparatul de marcat si mi-a zis ca trebuie sa castige si el ceva la inceputul anului. Soferul nu avea legitimatia afisata la vedere si taxiul era murdar in interior. A fost o experienta total dezagreabila.

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Lemnaru Nicoleta pe 26 decembrie 2016 la 15:33

  Bună ziua.Numele meu este Lemnaru Nicoleta,iar sâmbătă seara (24dec)am efectuat o cursa de la razoare la tineretului cu mașina care avea indicativul1581ajungând la destinație la24:50 cu aproximatie.am uitat pe bancheta din spate un cadou care conținea 2 parfumuri o cutie de bomboane și un portofel.am sunat imediat la companie dar se pare ca nimeni nu mai da de acest domn…am sunat și duminica dimineață pe la 9si ceva și iar nu a fost de găsit…am mai sunat apoi pe parcursul zilei de ieri dar ce credeți…nimeni nu mai răspunde…sa fie oare mai important un angajat care păstrează un cadou ce nu i se cuvine …sau este mai important un client fidel al companiei de taximetrie… Ași dori totuși sa recuperez acest cadou sau voi fi nevoita sa fac o plângere la protecția consumatorului.

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de Pirvu Mihaela pe 4 decembrie 2016 la 22:32

  Va rog frumos, am uitat o sacoșă cu mâncare și cu o gentuță într-un taxi luat de la gară până la camera de comerț în jurul orei de 20.30. Ofer recompensa. Tel:0733813717

  Răspunde
 6. Mesaj trimis de mihaela pe 24 octombrie 2016 la 18:55

  Indicativele 2020 si 2037 stau la core si fac preturi

  Răspunde
 7. Mesaj trimis de MILITARU LILIANA pe 16 septembrie 2016 la 10:37

  azi dimineata in jurul orelor 9,30 am luat taxiul de la Piata Unirii, din statia de taxiuri, pana la KPMG Baneasa. Soferul companiei Leone mi-a facut turul orasului, ca de la Unirii am ajuns la Izvor apoi la 1 Mai si pe nu stiu ce stradute, sub pretextul ca e mai liber la ora asta pe acolo, dupa ce i-am spus ca eu nu cunosc ruta respectiva. Cursa a costat 22 lei, de la Piata Unirii la Baneasa. Eu locuiesc in Militari si mai folosesc taxiul pe ruta Militari -Baneasa si cursa nu costa atat, ca de la Piata Unirii la Baneasa, cu taxi Leone. Am mai avut o intamplare tot cu un sofer Taxi Leone, cand am vrut de la Piata Aviatorilor (in apropierea statiei de metrou) sa iau taxiul catre casa. M-a intrebat unde merg si mi-a propus sa facem in felul urmator : Uitati cum facem, va costa cursa 25 de lei! De atunci (anul trecut a avut loc intamplarea), am tot evitat sa mai comand sau sa iau taxiul apartinand acestei companii. Din pacate, azi cand mi-am incalcat promisiunea, am fost din nou dezamagita.

  Răspunde
  • Mesaj trimis de TAXI LEONE pe 23 septembrie 2016 la 11:41

   Buna ziua pentru a rezolva problema dumneavoastra trebuie sa cunoastem un indicativ sau un nr de inmatriculare.VA MULTUMIM

   Răspunde
  • Mesaj trimis de anonymous pe 6 octombrie 2016 la 23:36

   si eu am avut incidente neplacute cei de la Leone. De foarte multe ori au zis ca refuza cursa in masura in care nu era vorba despre o cursa de 5 6 lei… soferii de la Leone sunt niste jigodii imputite. NU RECOMAND LEONE! Sfatul meu este sa NU FOLOSITI SERVICILE LEONE.

   Răspunde
 8. Mesaj trimis de POINT TAXI pe 6 septembrie 2016 la 9:42

  Prima săptămână de după încheierea vacanţelor începe cu ample tensiuni sociale. Transportatorii profesioniști au ieșit în stradă, așa cum au anunţat încă din vară, blocând mai multe șosele din Capitală și din ţară.

  Transportatorii au blocat Șoseaua de Centură a Capitalei, în semn de protest faţă de scumpirea poliţelor de asigurare auto obligatorie. Astfel, ieri, pentru mai multe ore, traficul rutier a fost blocat la intersecţia dintre centura orașului cu drumul care duce către suburbia Popești- Leordeni, din cauza unui grup de autovehicule care au sta­ţionat pe suprafaţa carosabilă, după cum a comunicat Centrul Infotrafic al Poliției Române. Mai mult, aceeași sursă a precizat că traficul s-a desfășurat cu dificultate și între localităţile Mogoșoaia și Otopeni, respectiv Tunari și Otopeni, din cauza unei coloane de autocamioane care a circulat special cu viteză redusă, pe prima bandă.

  Totodată, aproximativ 80 de șoferi de camioane, autobuze, microbuze, afiliaţi la Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT), dar și conducători de autoturisme au protestat ieri dimineaţă pe Șoseaua de Centură a orașului Buzău tot împotriva scumpirii excesive a RCA. Șoferii autovehiculelor au mers cu viteze de până la 30 de kilometri la oră. „Protestatarii au autorizații din partea tuturor instituțiilor abilitate; mai multe echipaje de poliție se află în zonă pentru ca circulația să se desfășoare în condiții acceptabile“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doinița Mihalache, potrivit Agerpres.

  Protest uriaș, anunţat pentru 15 septembrie

  Transportatorii au anunţat încă de pe 19 august că vor intra în grevă japoneză, astfel că vor circula cu 30 km/h pe toate drumurile din România, în semn de nemulțumire față de prețurile RCA. Totodată, ei au amenințat că vor continua protestele până când primele poliţelor de răspundere civilă auto vor fi reduse la 4.907 lei pe an. „Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri (UNTR) din România atrage atenția Guvernului, Parlamentului și Președinției României că transportatorii rutieri s-au săturat de lipsa de măsuri a autorităților față de criza din piața RCA, după ce tarifele pentru camioane la clasa B0 s-au dublat, ajungând la peste 22.000 de lei pe an. Astfel, în semn de protest, transportatorii rutieri vor demara o grevă japoneză și vor circula zilnic o oră cu 30 km/h, oriunde se află în România, până când primele RCA vor fi reduse la valorile maximale conforme cu datele cuprinse în raportul întocmit anul acesta, pentru perioada 2013-2015, de către compania de consultanță Milliman la cererea ASF. Totodată, transportatorii rutieri care participă la greva japoneză sunt invitați să-și pună în parbrizul autovehiculelor o pancartă A4 cu mesajul «Protest RCA – Merg o oră pe zi cu 30 km/h – Vreau să trăiesc», mesaj care indică falimentul în care sunt aruncați transportatorii de către Guvern, Parlament, Președinție, Autoritatea de Supraveghere Financiară și asigurători”, preciza UNTR într-un comunicat de presă. Totodată, ei au anunțat organizarea unui mare protest, la nivel național, pe 15 septembrie.

  Protestatarii au avertizat că „majoritatea operatorilor de transport sunt aduși la faliment după ce tarifele de primă pentru transportul comercial de marfă și persoane s-au majorat cu peste 300% față de anul precedent și cu peste 500% față de anul 2014. Astfel, o poliță RCA pentru un autotractor – clasa B0 a ajuns în acest moment la prețul de 22.000 lei pe an, față de 4.000 lei în 2014. Totodată, UNTRR atrage atenția asupra dezastrului care există în firmele de asigurare care nu sunt interesate de reducerea riscurilor, ci vor doar să pună pe spatele transportatorilor rutieri ineficiența lor, având costuri de administrare extrem de mari deduse în special din încasările RCA. Practic, piața asigurărilor a ajuns un «Vest sălbatic», unde fiecare firmă de asigurare își stabilește tarifele fără a lua în calcul riscurile și sustenabilitatea, iar ASF este în stare doar să trimită asigurătorii în faliment“, a precizat UNTRR.

  Patronatele din transporturile rutiere, respectiv UNTRR, COTAR, ARTRI, APTE 2002, APULUM, solicită de urgență Guvernului să intervină prin Legea concurenței nr. 21/1996 care la articolul 4, alineatul 3, prevede soluția de emitere a unei hotărâri pentru blocarea tarifelor de primă RCA pentru o perioadă de minimum 9 luni, timp în care Guvernul poate dispune măsuri urgente pentru reechilibrarea pieței.

  „Se circulă cu viteza la care se gândesc guvernanţii la noi“

  Zeci de transportatori au protestat, ieri după-amiază, și în judeţul Vaslui, pe drumul european E 581, între localităţile Bârlad și Crasna, precum și pe DN 24, între Crasna și Vaslui, faţă de scumpirea poliţelor RCA, iar traficul rutier s-a desfășurat greu, formându-se coloane de mașini pe câţiva kilometri, potrivit News.ro. Aproape 300 de mașini – de la camioane, bascultante, microbuze sau mașini mici – au participat la un protest similar, împotriva preţurilor uriașe ale asigurărilor civile auto, și pe Șoseaua de Centură a Aradului.

  „Se circulă cu viteza la care se gândesc guvernanţii la noi, cu 10-20 km la oră, nu mai repede. Noi suntem în discuţii cu Guvernul de opt luni de zile, la care Guvernul nu a făcut nici cea mai mică mișcare. Este un ultim avertisment înainte de data de 15 septembrie. Dacă Guvernul nu conștientizează că dărâmă o activitate care face 5,5 la sută din PIB, o să vadă în data pe 15 septembrie ce se poate întâmpla: o manifestare cum nu a mai existat în România, se pot bloca șosele, se pot închide frontiere, cea mai mare manifestaţie care a existat vreodată în România o să fie pe data de 15 septembrie. Depinde și de transportatori, nu numai de organizaţii. Toată lumea plătește RCA abuzivă a mafiei lui Mișu Negriţoiu, această echipă de mafioţi, care nu încetează să fure banii românilor”, a declarat președintele Asociaţiei Profesionale a Transportatorilor Europa 2002, Adrian Pop, citat de Mediafax. Conform transportatorilor, în vestul ţării proteste au mai avut loc și în Timișoara, Oradea, Baia Mare și Satu Mare.

  Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România atrage atenția Guvernului, Parlamentului și Președinției României că transportatorii rutieri s-au săturat de lipsa de măsuri a autorităților față de criza din piața RCA, după ce tarifele pentru camioane la clasa B0 s-au dublat, ajungând la peste 22.000 de lei pe an. Majoritatea operatorilor de transport sunt aduși la faliment după ce tarifele de primă pentru transportul comercial de marfă și persoane s-au majorat cu peste 300% față de anul precedent și cu peste 500% față de anul 2014.“

  Comunicat al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România

  Răspunde
 9. Mesaj trimis de POINT TAXI pe 6 septembrie 2016 la 9:39

  Taxiul tău este la doar un click distanță!

  Descarcă gratuit aplicația Point Taxi!

  Aplicația Point Taxi permite comandarea unui taxi simultan la companiile de taximetre din București: Dartex Taxi, Taxi Leone, Taxi AS. Astfel, peste 1500 de șoferi de taxi profesioniști vă stau la dispoziție 24h/24.
  Atât interfața facilă a aplicației cât și modul ușor prin care puteți plasa o comandă, prin doar două click-uri, vă vor ajuta să găsiți mult mai ușor un taxi atunci când aveți nevoie.
  La sfârșitul comenzii puteți urmări în timp real cum taxiul se îndreaptă către dumneavoastră și veți fi notificat în momentul în care acesta a sosit. După ce cursa s-a încheiat, veți putea acorda feedback șoferului care v-a condus la destinație.
  Totodată, lista de adrese predefinite vă va ajuta să accesați mult mai ușor locațiile din care dumneavoastră comandați taxi frecvent (de exemplu, adresa de acasă sau cea de la birou).
  Prin introducerea adresei la care comandați taxi și adresei de destinație aplicația vă va calcula atât costul estimativ al cursei cât și durata estimată.
  Fie că sunteți client fidel al companiilor Dartex Taxi, Taxi AS sau Taxi Leone, aplicația Point Taxi vă ajută să comandați rapid un taxi în orice moment!

  Răspunde
 10. Mesaj trimis de TAXI POINT pe 1 septembrie 2016 la 15:35

  Taxiul tău este la doar un click distanță!

  Descarcă gratuit aplicația Point Taxi!

  Aplicația Point Taxi permite comandarea unui taxi simultan la companiile de taximetre din București: Dartex Taxi, Taxi Leone, Taxi AS. Astfel, peste 1500 de șoferi de taxi profesioniști vă stau la dispoziție 24h/24.
  Atât interfața facilă a aplicației cât și modul ușor prin care puteți plasa o comandă, prin doar două click-uri, vă vor ajuta să găsiți mult mai ușor un taxi atunci când aveți nevoie.
  La sfârșitul comenzii puteți urmări în timp real cum taxiul se îndreaptă către dumneavoastră și veți fi notificat în momentul în care acesta a sosit. După ce cursa s-a încheiat, veți putea acorda feedback șoferului care v-a condus la destinație.
  Totodată, lista de adrese predefinite vă va ajuta să accesați mult mai ușor locațiile din care dumneavoastră comandați taxi frecvent (de exemplu, adresa de acasă sau cea de la birou).
  Prin introducerea adresei la care comandați taxi și adresei de destinație aplicația vă va calcula atât costul estimativ al cursei cât și durata estimată.
  Fie că sunteți client fidel al companiilor Dartex Taxi, Taxi AS sau Taxi Leone, aplicația Point Taxi vă ajută să comandați rapid un taxi în orice moment!

  Răspunde
 11. Mesaj trimis de RCA pe 1 septembrie 2016 la 15:19

  Juraj Lelkes, președintele directoratului Asirom, cea mai mare firmă de asigurare după primele trei luni ale acestui an, a arătat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Profit.ro, că societatea pe care o conduce a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru modificarea tarifelor RCA, începând cu data de 12 septembrie. Șeful Asirom spune că a luat decizia de a scădea tarifele pe anumite categorii, deși evoluția daunalității arăta că prețurile ar fi trebuit să cre

  Răspunde
 12. Mesaj trimis de RCA pe 31 august 2016 la 10:33

  Au mers cu 5 km pe ora, spre disperarea soferilor din trafic. Patronii firmelor anunta ca protestele vor continua.

  Aproximativ 200 de soferi de camioane au vrut sa-si arate nemultumirea fata de tarifele mari pentru polita obligatorie RCA. Oamenii se tem ca din cauza cresterii preturilor, salariile vor scadea.

  Sofer camion: „Patronii de unde sa ne mai dea si noua bani si sa ne plateasca, daca si ei au taxe si impozite. Sunt nemultumit, pentru ca si la mine taie patronul pe partea ailalta, asa sa reduca sa primim banii in continuare cat am luat si pana acum”.

  Cei care au fost prinsi in coada de cativa kilometri nu au avut de ales. Au incercat sa fie rabdatori si au mers si ei cat au putut de incet.

  Patronii fimelor anunta ca protestele vor continua in toata tara, in fiecare luni de la ora 10.

  Adrian Resa, patron firma transport: „La doua accidente in 16 ani, la 10 ani, sa platesc 20.000 de lei RCA este inadmisibil, in conditiile in care colegii nostri din Bulgaria, Slovenia, Slovacia platesc 1000, 1000 si ceva de euro, unii sub 1000 de euro. Ne face sa fim necompetitivi pe plan european, in conditiile in care eu fac curse intracomunitare cot la cot cu polonezii, cu cehii care au RCA de sub 1000 de euro, eu vin cu un RCA de 4500 de euro”.

  Răspunde
 13. Mesaj trimis de stefan aurelian pe 31 iulie 2016 la 22:56

  soferul masinii cu indicativ 108 a refuzat cursa in schimbpentru o cursa de 10 lei el a cerut 20 de lei.

  Răspunde
 14. Mesaj trimis de Valeria pe 30 iulie 2016 la 0:25

  Companie de cacat care in nici un caz nu vine in intampinarea clientilor. O adunatura de jepcari,tepari,inculti si tigani. Rusine!

  Răspunde
 15. Mesaj trimis de Florentina pe 16 mai 2016 la 18:04

  Sunt stupefiata de comportarea taximetristului Amaradia Daniel , tocmai l-am rugat sa astepte 1/2 ora sa merg cu un varstnic (caz grav si urgent) la un cabinet medical si mi-a spus sa-l scuz ca nu poate sa astepte nu renteaza.De ce mai pastrati oferta de servicii de asteptare cu 13,90/h daca nu o onorati si soferii the nu-sifac datoria ? EU cu un on bolnav dupa mine pot sa stau sa dau telefoane pentru alt taxi si sa astept cu el (pacientul) in ploaie, si in picioare ?

  Răspunde
  • Mesaj trimis de nicu pe 1 iunie 2016 la 8:47

   Doamna aveti dreptate dar punetiva si in locul taximetristului are plan de dat gaz de bagat daca nu face trebuie sa aduca de acasa bani
   un taximetrist trebuie sa faca cam 150 ron pe zi 100 plan 50 gaz si ce e peste duce si el acasa

   El trebuie sa ruleze cursa dupa cursa sa poata face bani

   Răspunde
   • Mesaj trimis de Florentina pe 22 august 2016 la 7:38

    Pai dacase poarta frumos, castiga, daca nu, nu… (!) Doar nu i-am spus sa ma duca gratis ! De asemeni, nimeni nu isi castiga painea usor, beneficiarul /clientul, trebuie sa primeascs si el cevs de acei 10 lei chinuiti so lui..nu sa trebuiasca sa mearga of his pana ii we sangele de la rosaturile pantofilor pt ca fie nu a gasit cursa de intoarcere,fie nu a putut face comanda la tel sau pt ca soferii dvs nu primesc curse de doar 10 lei… (distante pt care unui batranel ii ies ochii din cap…)
    Pot sa me revansez insa azi si sa spun .ca Taxi Leone s-a completat ireprosabil, din vs. Bd. 1 mai (Miciurin) pana in str.Washington(unde m-a asteptat 5min si apoi pana la Gara de Nord m-a dus in 20 min, so m-a costat din 10 lei . Regret .ca am fost f.presata de timp si nu am observat nicaieri numele soferului (f politicos si amabil)- see multumesc si felicitari, Taxi Leone !

    Răspunde
 16. Mesaj trimis de Ana pe 10 mai 2016 la 14:59

  Buna ziua,

  Din pacate este al doilea taximetrist partener Leone pe care il banez in aplicatie pentru comenzi de taxi.
  Primul este Vasile George, indicativ 1925 care a luat comanda pe aplicatie si nu a mai venit la comanda, fara sa anunte. Am asteptat 10 min, il urmaream pe harta, mergea in alta directie, i-am scris pe chat inca o data adresa, insa dupa ce l-am sunat mi-a zis ca nu mai ajunge. Repet, fara sa anunte.

  Iar al doilea “partener” Leone, Barbu Bogdan indicativ 1341, mi-a facut un intreg circ in momentul in care i-am zis pe ce ruta vreau sa ajung la destinatie. Am plecat de pe Maior Coravu, a mers doar pe linia de tramvai fara sa ii zic o secunda ca ma grabesc (a zis ca merge repede pentru el, ca se grabeste), am oprit 3 min la Obor dupa care i-am zis sa mergem la destinatie Stefan Negulescu pe Aleea Circului. Iar el mi-a zis ca nu vrea pe acolo, ca merge pe linia de tramvai si ajungem mai repede. A mers pe aleea circului, insa discutia a continuat si a zis ca sunt al treilea client pentru care nu merita sa faca efortul de a merge repede, repetandu-i ca nu l-am rugat sa se grabeasca.
  I-am explicat ca nu este vorba despre bani, ci eu merg zilnic pe aceea ruta la birou si vreau sa mergem pe acolo. Discutia a continuat pana am ajuns, inclusiv mi-a zis ca mai bine ma lasa la obor.
  M-am simtit in nesiguranta si cu o posibilitate de a mi se intampla ceva rau in orice moment.
  Nu mi s-a mai intamplat pana acum in 5 ani de mers cu taxi, ca un taximtrist sa fie atat de impertinent in exprimare si sa refuze sa accepte ruta dorita de client.

  Pacat ca aveti astfel de colaboratori. Imi pare rau, dar voi evita orice preluare de comanda de la Taxi Leone si de asemenea nu voi recomanda absolut nimanui aceasta companie.

  Multumesc,
  Ana

  Răspunde
 17. Mesaj trimis de petre pe 27 aprilie 2016 la 7:14

  Soferul taxiului B76LSV,in aceasta dimineata ,la Ora 6.45 ,fuma in masina cu care transporta persoane,lucru interzis prin lege.Acest Soferul acesta a si aruncat o hartie pe geam.Va rog masuri de reeducate!

  Răspunde
  • Mesaj trimis de nicu pe 1 iunie 2016 la 8:40

   Esti prost rau

   Răspunde
 18. Mesaj trimis de Madalin pe 8 aprilie 2016 la 20:56

  Am uitat telefonul in taxiu si dansul la loat si nu a anuntat un copil de 12 ani.rusinee

  Răspunde
  • Mesaj trimis de TAXI LEONE pe 13 aprilie 2016 la 10:17

   buna ziua pentru a rezolva problema dumneavoastra trebuie sa stim un nr de inmatriculare sau un indiativ al masini respective daca a-ti facut comanda telefonica sau pe aplicatie ne-ar putea ajuta ,
   va multumim si asteptam un raspuns din partea dumneavoastra
   contact 0213209425

   Răspunde
   • Mesaj trimis de 1507 pe 28 mai 2016 la 6:15

    Eu sant vegetarian si mananc ridichi , fasole si ceapa .Din aceasta cauza ma BASESC incontinuu in timpul cursei pana- i lesin pe toti clientii .Multi i- mi dau spaga numai sa coboare mai repede ca- i asfixiez in mirosul de basina.Cand pot venii la firma sa ma basesc in biroul directorului?

    Răspunde
 19. Mesaj trimis de Madalin pe 8 aprilie 2016 la 20:53

  uitat teletaxi si taximetristul la vazut si nu anunta un copil de 12 ani

  Răspunde
 20. Mesaj trimis de Stefanescu pe 23 martie 2016 la 9:39

  Azi am dorit sa mă deplasez de la Valea Lunga colt cu Iuliu Maniu pana pe b-dul Timișoara la Opel (Radacini) cu un taximetru cu indicativul 391 care a refuzat cursa. Ce fac, reclam firma la protecția consumatorului sau luați masuri?

  Răspunde
  • Mesaj trimis de TAXITAXI pe 23 martie 2016 la 15:23

   buna ziua va multumim pentru sesizarea facuta si indicativul 391 va fi sanctionat conform regulamentului de ordine interioara pt mai multe detalii puteti suna la 0213209425
   o zi buna

   Răspunde
  • Mesaj trimis de Barbutreicuana pe 28 mai 2016 la 22:49

   Am luat masuri ..cu ruleta ..,cand mi- am masurat pula avea 2 metrii .

   Răspunde
  • Mesaj trimis de nicu pe 1 iunie 2016 la 9:09

   Pai daca mergi de 3 lei iao pe jos mai faci sport
   vati invatat
   ia lucrati dvs sa vedeti cu e sa primesti reclamati de la toti frustrati de vitza
   Oare dvs ca om sunteti 100% corect ?
   Sau aveti inpresia ca un sofer de taxi este sclavul dvs
   ori ce sofer de taxi din tara asta are dreptul sa refuze un client

   Răspunde
 21. Mesaj trimis de Elena pe 21 martie 2016 la 3:15

  Buna dimineata! Am facut comanda la taxi azi la ora 02.22. Comanda a fost preluată de masina cu indicativul 050 pentru cursa autogara filaret- șoseaua viilor! Valoarea cursei a fost de aproape 4 lei dar i-am lasat domnului 7 lei la care taximetristul mi-a dat o replica ca pentru banii astea nu se merita nici măcar sa iasă din masina! Nu știam ca exista tarife speciale pentru ca domnii taximetriști sa iasă din masina! Urat!…

  Răspunde
  • Mesaj trimis de TAXI LEONE pe 23 martie 2016 la 15:33

   buna ziua va multumim pentru sesisarea facuta si indicativul 50 va fi penalizat conform ROI

   Răspunde
  • Mesaj trimis de 50 cent pe 24 martie 2016 la 20:04

   L-ai omenit bine ,ce sa zic 7 lei …… si-a pierdut timpul cu tine ,cursa ,deranjul e de minim 10 lei pt ca omu’ ăla vine de undeva pe gazul lui la com sa te ia pe tine cu bagaje după care merge iar pe gol la prima statie de taxi asa ca ……. domnișoară ar trebui sa nu faci parte dintre oamenii aia care ” s-au vazut cu sacii in căruță ” si după ei potopul ar trebui sa ne mai gândim si la deranj AICI E BUCURESTI SI NU ACCEPTĂM MIZERIA SI NICI NU NE BUCURĂM LA TIPS DE 2 LEI CAND O CURSA DE TAXI FACE CAT O BERE

   Răspunde
   • Mesaj trimis de Dora pe 17 august 2016 la 15:55

    Ce deranj omule? E asa greu de priceput ca ala e locul lui de munca. Asta e culmea. In viata mea nu m-am gandit ca indiferent ce meserie ai avea, ar trebui ca al tau client sa faca plecaciuni pentru ca iti faci treaba, la locul de munca pe care tu l-ai ales. Deci daca nu vrei sa te deplasezi, ramai unde esti si astepti fara sa mai iei comenzi. Nu iti convine ca muncsti la 1,39/km, te muti la 3,5 sau muncesti altceva. Ideea e ca oricum ca nu e vina clientului. Clientul daca vrea iti da peste, daca nu, nu. N-are nici o obligatie sa se gandeasca la problemele tale asa cum nici tu nu te gandesti la ale lui.

    Răspunde
  • Mesaj trimis de Ion pe 8 noiembrie 2016 la 3:40

   Da bine Tia făcut pe jos nu o loai de 6 lei mergi cu taxiul e minim 10 lei tu nu ști mai avei si valiza ai deranjat Omu

   Răspunde
 22. Mesaj trimis de Sugeți pula pe 7 martie 2016 la 2:00

  Sugeți pula ciorilor!

  Răspunde
 23. Mesaj trimis de Iq minim pe 7 martie 2016 la 1:56

  Vrăjeală de bufea! Cârnaților de kaka!cra cra India + pakistan refugees

  Răspunde
  • Mesaj trimis de TAXITAXI pe 7 martie 2016 la 16:09

   ANALFABETULE INVATA GRAMATICA

   Răspunde
 24. Mesaj trimis de vera pe 24 februarie 2016 la 11:39

  felicitari tineti-o tot asa felicitari ceio nai tyari

  Răspunde
 25. Mesaj trimis de anaana pe 16 februarie 2016 la 9:37

  As descrie experienta in doua cuvinte: Promptitudine si seriozitate! Va multumesc!

  Răspunde
  • Mesaj trimis de Ștefan cel mare pe 5 martie 2016 la 23:13

   Mumu cu kka !

   Răspunde

Ai ceva de zis despre TAXI LEONE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *