TAXI FAVORIT

|

14176 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 3 comentarii
Ultima Actualizare: 1 iunie 2012
(P)

Telefoane Comenzi

222.942

Detalii Companie

Accepta Precomanda: Nu

Îţi place TAXI FAVORIT? Recomandă TAXI FAVORIT prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

3 comentarii la “TAXI FAVORIT”

 1. Mesaj trimis de Andrei Vadim pe 22 ianuarie 2018 la 10:29

  Era sa pierd trenul din cauza acestei firme de taxi din Resita. Asta s-a intamplat ieri, duminica, 21 ianuarie 2018. Cum? Cititi urmatoarele randuri. E chiar interesant.
  In Resita locuiesc la max. 5 minute de gara din centru. Trenu pleca la ora 22:05. La ora 21:40 sun la taxi. Prompt, imi spune ca in 3 minute, cum ma si asteptam. Cobor din bloc si stau. Si stau… Si nimic. Ma uit la ceas. E si 50. Sun inapoi la firma. Dispecerul imi spune ca s-a stricat masina soferului. Si il intreb: mai vine vreo alta masina, ca pierd trenul. La care dispecerul (era un barbat), imi spune, nu mai vine ca nu are masini in zona. Si il intreb, de ce nu m-a sunat inapoi macar sa imi spuna sa nu stau ca bou in ninsoare. Si imi zice ca sa sun la alte firme, ca el nu poate sa sune de pe telefonul ala pe care il are, ca nu vede numarul…
  Daca nu as fi avut un vecin de treaba, as fi pierdut trenul si acum nu as mai fi ajuns la munca. Taxi Favorit Resita e varza… Am sa fac plangere si la ANPC si la Primarie.

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Client pe 3 februarie 2017 la 19:21

  La mine a fost alta situatia, intrebandu`l daca e liber, a venit intrebarea prompta „unde mergeti?”, si bineinteles ca nu i-a convenit destinatia mea, …. intrebandu`l de ce nu merge, a devenit recalcitrant, ba chiar injurandu`ma… eu zic ca astfel de specimene n-au ce cauta in deservirea populatiei… asta pana cand se va gasi unu` sa-i futa una`n gura sa-i sara mushchii de pe el….. la fel voi „recomanda’ si eu aceasta firma de rahat… ba chiar ii voi face publicitate pe unde apuc… RUSINE!

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de Popp pe 6 octombrie 2014 la 16:37

  Am fost clientul acestei firme de taxi de 6 ani,aproape zilnic,cu exceptia perioadelor in care nu m-am aflat in localitate.Azi,06.10.2014,am fost coborat dintr-o masina a acestei companii numai pentru ca soferului nu i-a convenit destinatia pe care am cerut-o,aceasta fiind alta decat aceea comunicata de dispecer,dintr-o neintelegere de comunicare.Voi avea grija sa „recomand” de azi inainte aceasta firma tuturor cunostintelor mele.

  Răspunde

Ai ceva de zis despre TAXI FAVORIT?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *