1.39 lei/km Pornire: 1.39 lei
Stationare: 13.90 lei/h

TAXI D’ARTEX

D’ARTEX SERVICE SRL |

55577 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 64 comentarii
Ultima Actualizare: 18 februarie 2014
(P)

Telefoane Comenzi

021-9630 0722-963.100; 0721-963.963 0745-963.963 0766-421.431, 0788-963.963

Detalii Companie

Din 2002 TAXI D’ARTEX vă oferă zilnic, 24 de ore din 24, servicii de transport cu taxiuri și servicii de dispecerat taxi, autorizate de Primăria Municipiului București.

TAXI D’ARTEX înseamnă, pe lângă dinamism, PLĂCEREA DE A CONDUCE!
TAXI D’ARTEX înseamnă profesionalism și onestitate, dar și respect față de clienți, colaboratori și ceilalți participanți din trafic.

La TAXI D’ARTEX siguranța, confortul și calitatea sunt pe prim plan, motiv pentru care am implementat, documentat și menținem un sistem de management al calității în conformitate cu cerințele standardului SR EN ISO 9001 : 2008.

Alege TAXI D’ARTEX și vei călători în siguranță, ferit de evenimente și surprize neplăcute, iar la sfârșitul cursei vei plăti un preț corect, stabilit de aparatul de taxat, nu de șofer.

Vă mulțumim că ne apelați și vă asigurăm că, zi și noapte, noi, TAXI D’ARTEX,

VĂ CONDUCEM CU PLĂCERE! 

Companie: D’ARTEX SERVICE SRL
Cod Fiscal: 7556217
Adresa: Cal. 13 Septembrie nr. 185, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021-317.30.85
Fax: 021-317.30.84
Web: www.dartex.ro

Tipuri de masini: , , , , , , , ,

Total parc auto: 300

Accepta Precomanda: Nu

Taguri: ,

Îţi place TAXI D’ARTEX? Recomandă TAXI D’ARTEX prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

64 comentarii la “TAXI D’ARTEX”

 1. Mesaj trimis de SILVIU pe 8 februarie 2018 la 21:38

  TAXI DARTEX TARIF MODIFICAT 1,69 LEI/KM

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Eugenia pe 16 ianuarie 2018 la 8:18

  ATENTIE SOFER INDISCIPLINAT!!!!!!!!!

  16.01.2018, ora 7.35, fara semnal la schimbarea directiei de mers, a vrut sa se bage in fata mea la Hanul lui Manuc, m-a claxonat, s-a apropiat la intimidare langa mine pana mi-a atins oglinda. Apoi am incetinit pentru a nu-mi rupe oglinda, depasind doua benzi taindu-le fare semnal si „lundu-le fata” altora care circulau regulamentar si aproape sa loveasca pe trecerea de pietoni o persoana.

  NR. B-01-ZHS
  Poate patronul acestei companii sanctioneaza astfel de indivizi, pericol public. Voi face sesizare si la politie, sa fiu sigur ca poate „bizonul” este potolit.

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de Z pe 30 noiembrie 2017 la 2:34

  Buna seara, doresc sa fac o reclamație la Dvs. Împotriva Dl. Tărășenie Marian ce are indicativ 237 cu Nr. de înmatriculare B 29 NSH. In aceasta seara ( dimineață) 30.11.2017 intre orele 00:30 și 00:50 a avut loc o altercație între acest domn și 2 cliente printre care și eu. Am solicitat serviciile de taximetrie ale acestuia din zona calea moșilor colt cu Pizza Hut de unde staționa și a acceptat a ne duce in zona Lizeanu insiintandu-l pe acesta despre o scurta perioada de așteptare acolo urmând a ne reîntoarce în zona din care am plecat, iar acesta a fost de acord. După ce am ajuns in zona, prietena mea a coborât din mașină și a plecat pt scurt timp urmând a se intoarce. După 10 min de așteptare ( timp in care taxatorul mergea destul de repede) angajatul Dvs. Și- a pierdut răbdarea și mi- a ordonat să îmi sun prietena, ceea ce am și făcut. După alte 5 min Dl. Tărășenie mi s-a adresat pe un ton agresiv spunandu-mi sa ii plătesc cursa și să cobor imediat de la el din mașină. Eu i-am explicat Dl că nu am bani la mine urmând că prietena mea să îi plătească cursa integral ( plus șpagă ceruta de dânsul) de aceea am și rămas în mașină pt bună-credință. Angajatul Dvs s-a enervat a ridicat tonul la mine și a insistat să cobor și să scot bani. Am intenționat să cobor căci practic urla, eram pe bancheta din spatele șoferului, moment în care a coborât și dansul și s-a repezit violent înspre mine pt a mă lovi. Menționez și repet nu am avut nici cea mai mică intenție să fug , motiv pt care am și chemat un echipaj de poliție la fata locului. După ce s-a repezit înspre mine m-ai tras de haine din zona pieptului și m-a băgat în mașină forțat impingandu-ma cu toată forta, desi nu am opus rezistență. In autoturism am chemat politia, intre timp a ajuns și prietena mea, care la rândul sau a chemat de asemenea poliția. Dl.Tarasenie văzând gravitatea situației ne-a spus să plecam, insa am așteptat poliția. După sosirea acesteia, am explicat situația , i s-au luat datele angajatului Dvs Nr mașinii și s-au făcut verificări.
  Deși Dl.Tarasenie Marian se face vinovat de sechestrare, deși nu era cazul, și de lipsire de libertate prin violenta, deși nu avea motive, in ultima situație nu a dorit să își ceară scuze nici de fata cu poliția și nu regreta faptele sale, considerând după părerea sa că este normal sa bruschezi și să bagi mana in gat unei fete lipsită de apărare și fără să îți dea macar mortive. Violența domnului și faptele sale și mai ales neregretul m-au condus către o plângere penală pe care o voi depune la parchet.
  Specific că i-a fost plătită cursa și am primit bon fiscal stampilat.
  Știu că această reclamație împotriva angajatului Dvs. Nu mi-o veți lua poate in considerare, și spun asta caci la Dvs. La Nr.0219595 mi se închide tel imediat fara să primesc o explicație binemeritată pt purtarea neumană a angajaților Dvs. In mod cert voi trimite email la toate adresele Dvs. Până când o persoana responsabilă îmi va da lămuriri.
  O seara buna!

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Alina pe 13 noiembrie 2017 la 15:56

  Unde pot face reclamatii pentru un sofer B 76 SAA??? Ii stiu nr. masinii, am si poza cu masina.
  Daca nu se poate face nimic pe site la voi, astfel incat sa va controloti oameni si sa isi respecte comenzile, atunci o sa merg mai departe, la politie. Asa ceva este inadminisibil!!!

  Răspunde

Ai ceva de zis despre TAXI D’ARTEX?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *