1.4 lei/km Pornire: 1.4 lei
Stationare: 14 lei/h

TAXI BUCEGI

|

50839 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 31 comentarii
Ultima Actualizare: 18 decembrie 2007
(P)

Telefoane Comenzi

(0238)444.953; (0238)444.952; (0238)715.000

Detalii Companie

Tipuri de masini:

Accepta Precomanda: Nu

Îţi place TAXI BUCEGI? Recomandă TAXI BUCEGI prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

31 comentarii la “TAXI BUCEGI”

 1. Mesaj trimis de Necula Ionut pe 24 decembrie 2018 la 15:30

  Au soferi de-a dreptul nesimțiți, ca si centralista, dealtfel. Ciobanul cu nr de înmatriculare BZ – 05 – BXW, a aruncat ditamai bonul pe geamul masinii, pe bvd Balcescu, iar cand le-am atras atentia, au spus ca nu e treaba mea. Niste ordinari!

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de gabi pe 2 septembrie 2018 la 9:27

  cei mai mari tepari tot orasul se vaita de ei nu au masini sa trimita la comenzi sta omul si asteapta degeaba i pacaleste ca trimite si nimic si sunt si tepari merg si cu tarife mari !!! soferi nu pun aparatul !!! nu recomand sunati la alte dispecerate

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de gabi pe 2 septembrie 2018 la 9:24

  cei mai mari tepari !!! aveti grija nu recomand !!! suna ti mai bine la alte dispecerate sunt destule in buzau !!!! toata lumea se vaita de taxi bucegi !!!

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Elena pe 16 iulie 2018 la 11:20

  Bună ziua, aş dori să semnalez şi eu un incident care s-a petrecut, nu cu mult timp în urmă. Am solicitat în jurul orei 9.30 un taxi la Şcoala generală „Inv. Clemenţa Beşchea”, Mărăcineni, localitate situată la doar maxim 5 minute de oraş. Ştiind că podul de la Mărăcineni este în reparaţii, eram convinsă că voi avea ceva de aşteptat. Şi am aşteptat..5,10, 15, 20 de minute, timp în care au trecut dinspre Buzau spre Cernăteşti vreo 3 taxi-uri ce aveau acel bec verde aprins, semn ca taxiul este disponibil, aşa că am sunat iarăşi la dispecerat cu intenţia de a vedea dacă solicitarea mea a fost înregistrată corect şi dacă urmează să sosească. După alte 10 minute de aşteptare am plecat fiindcă eram contra timp şi situaţia era una urgentă. Ajungând la destinaţia dorită şi finalizându-mi treaba, ma uit la telefon şi constat ca aveam vreo 4 apeluri nepreluate şi un mesaj „de ce nu răspunzi?” de la un număr necunoscut. Al cincilea a urmat la scurt timp. Am răspuns şi s-a dezlănţuit un potop de ţipete: că am făcut comanda, că nu am mai fost acolo, că am fost aşteptată 10 minute, că a consumat benzina degeaba, că maşina nu merge pe aer, şi alte lucuri de genul astă. Degeaba am încercat eu să îî cer să foloască un ton politicos, ton pe care l-am folosit eu în discuţie, căci nu am avut cu cine să mă înţeleg şi am aleg să pun capăt discuţiei, pentru ca la scurt timp să mai primesc un alt mesaj, de la acelaşi număr, cu următorul conţinut „Eşti proastă rău!” (îmi pare rău că nu am posibilitatea de a ataşa un printscreen). Recunosc, poate am şi eu o parte din vină, căci atunci când am decis să plec cu un mijloc de transport în comun spre oraş ar fi trebuit să sun la dispecerat sa anunţ, cu toate că, la o alta solicirea de-a mea, in urmă cu mai mult timp în urmă, am aşteptat un taxi vreo 30 de minute, la o adresă din oraş, pentru ca ulterior (la un al doilea apel la dispecerat) să mi se spună senin că nu au maşină disponibilă, oare nu ar fi putut spune de prima dată??
  Mi se pare inadmisibil ca la o firmă de taxiuri respectabilă şi trainică, cum este Best Taxi, să fie permis un asemenea comportament şi limbaj. Nimic nu m-a deranjat mai tare decât atitudinea domnului şofer care nu are nici tact, nici diplomaţie, cât despre bun simţ nici nu poate fi vorba, atâta timp cât îşi permite să jigneasă oameni pe care nu îi cunoaşte.

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de Georgiana pe 28 august 2017 la 21:40

  1. Ma grabeam sa plec la munca si am sunat cu 10 minute inaite sa plec, a trebuit sa sun de 2 ori ca sa vina cineva. 2. Am sunat si spun locatia unde sa vina taxiul si am incercat sa explic pe unde locatia si cel care era operator habar nu avea si mi a inchis. Sa nu mai zic ca operatorii ar trebui sa fie invatati cum sa vorbeasca cu clientii. Cu taximetristii nu am avut probleme, doar cu operatorii.

  Răspunde

Ai ceva de zis despre TAXI BUCEGI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *