TAXI BRAVO-REGHIN

|

16186 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 5 comentarii
Ultima Actualizare: 5 septembrie 2006
(P)

Telefoane Comenzi

(0265) 525805

Detalii Companie

Accepta Precomanda: Nu

Îţi place TAXI BRAVO-REGHIN? Recomandă TAXI BRAVO-REGHIN prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

5 comentarii la “TAXI BRAVO-REGHIN”

 1. Mesaj trimis de Adi pe 30 octombrie 2018 la 23:11

  In seara de 30.10.2018 orele 22:02, am făcut o comanda prin dispecerat pentru un taxi la o anumită adresa. Doamna de la dispecerat a anunțat prin statie iar eu am așteptat pentru confirmare. La aproximativ 5 min sunt sunat de dispecer pe un ton grav zicându—mi “BĂIATU’ TAXI TE AȘTEAPTĂ, TU CÂND AI DE GÂND SA IEȘI?”. Am rugat-o respectuos pe doamna sa nu fiu tratat la persoana a II-a, cu apelativul “BAIATU’”, întrucât ma consider o persoana care respect și aștept sa fiu respectat chiar dacă am vârsta de 50 ani, spunându-i in același timp ca voi achita orice staționare suplimentară. Imediat după conversație am ieșit dar acolo am văzut un taxiu care tocmai pleca. Atunci am realizat ca dispecerul de serviciu a retractat comanda prin dispecerat dirijând astfel taxiul ajuns la fata locului, in alta direcție. Am încercat sa sun de 3 ori pentru a afla motivul acestui serviciu prost înțeles de către o doamna, apeluri la care nu am fost interpelat. Ajungând acasă cu un alt taxi (nesolicitat prin centrala BRAVO) am sunat de la un alt nr de telefon la acest dispecerat și am întrebat care este motivul neonorarii comenzii și numele doamnei dispecer întrucât sunt persoana cu pricina și doresc sa sesizez OPC-ul, la care doamna a replicat “NU VA INTERESEAZĂ!” și a închis. Aceasta a fost experiența mea cu serviciul de taximetrie prin dispeceratul BRAVO. BRAVO!

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Alexandra pe 11 martie 2015 la 1:08

  In Reghin e cel mai serios dispecerat cu taxiuri serioase. Calatoresc des de la facultate cluj-suseni si iau de la gara din reghin pana in suseni taxiuri de la taxi bravo. Sunt f dragutze operatoarele si mai nou lucreaza un baiat pe taxi fmb,cu indicativul 62 parca, nu iam retinut numele de pe legitimatie dar vreau sa spun ca atat de atent si respectuos, amabil a fost. Deci sunt f multumita de taxi bravo. Tineti-o tot asa.

  Răspunde
  • Mesaj trimis de Maria pe 20 aprilie 2015 la 15:42

   Buna! Cat te-a costat pana la Suseni? Eu as fi curioasa cat ma costa de la Piata de Joi pana in Brancovenesti!

   Răspunde
 3. Mesaj trimis de bakos maria pe 26 decembrie 2012 la 23:17

  Nu mai calatoriti cu taxi Bravo din Reghin deoarece trimit masini numai unde vor ele si cand vor. In data de 26.12.2012 la ora 23 am cerut o masina la gara fiind dupa o calatorie de 8 ore si mi s-a spus ca nu au masina numai in centru si sa astept poate apare una. Va rog sa luati masuri de pedepsire a operatoarei altfel vom lua masuri

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Marcus Ovidiu pe 7 decembrie 2012 la 19:59

  Selasig
  Toate tipurile de asigurari :
  RCA, de locuinta, sanatate, de calatorie oriunde in lume etc
  Cel mai BUN pret
  Cu noi esti in siguranta la preturi intrate la apa
  Parteneri: -EUROINS -AIG LIFE
  -ASTRA ASIGURARI -CERTASIG
  -ARDAF -AVIVA
  -CARPATICA -BCR ASIGURARI
  -GENERALI -UNIQA
  -ASIROM -OMNIASIG
  -GROUPAMA -ALLIANZ
  DIN 1DECEMBRIE LA REGHIN str garii nr 5 langa Kaufland si la LUNCA BRADULUI valea Ilva .
  Relatii la tel 0763315951 ,

  Răspunde

Ai ceva de zis despre TAXI BRAVO-REGHIN?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *