1.5 lei/km Pornire: 1.5 lei
Stationare: 15 lei/h

taxi brasov

taxi brasov srl |

4722 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 2 comentarii
Ultima Actualizare: 10 noiembrie 2015
(P)

Telefoane Comenzi

0755695770

Detalii Companie

Companie: taxi brasov srl
Cod Fiscal: 31846312
Adresa: brasov
Telefon: 0755695770

Total parc auto: 12

Accepta Precomanda: Da

Îţi place taxi brasov? Recomandă taxi brasov prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

2 comentarii la “taxi brasov”

 1. Mesaj trimis de Gheorghe pe 19 decembrie 2015 la 11:31

  Vineri 18 12 2015 pe la ora 7 45 dimineata ma deranjat un sofer pe la 50-60 ani, par negru, cioc sau barba neagra, masina are nr B64NFC, ce sa intamplat, se vede clar in film… Nu a vrut sa acorde prioritate in giratoriu, dupa care intra in fata mea si franeaza (eram cu familia in masina, sotia si un copil de 4 ani!)

  Ce nu pricep eu: Cum un om care sta minim 8 ore pe zi in trafic nu stie regulile minime de circulatie, cum poate un om poate sa puna frana asa mare de nervi incat aproape sa fac accident (mai ales ca a facut-o si ca prostul, ptr ca el era de vina in giratoriu)

  Nu stiu daca avea si client in masina, eram prea suparat sa ma uit si la acest detaliu, dar acesti oameni nu au ce cauta in trafic! Si mai ales nu au voie sa transporte oameni, ptr ca sunt un pericol, acest om este un analfabet probabil, cu permisul primit cadou.
  Daca masina nu e a lui, este si mai grav ptr proprietar.
  Va rog sa luati masuri!

  Daca aveam timp, mergeam si la politie. Dar cum nu a existat contact, nu cred ca ma baga cineva in seama. Dar sper ca macar seful lui sa il roage sa fie civilizat in trafic! Si sa il roage sa citeasca legislatia rutiera! Sau macar sa vizioneze acest filmulet, ptr ca DA, am carcam in masina, si il va vedea tot poporul pe autor!

  Pe turela scrie clar BRASOV
  Iata si filmuletul. https://www.youtube.com/watch?v=yeU4-o6JY4Y

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Chirila pe 10 noiembrie 2015 la 22:57

  Către administratorul firmei rog sa luati masuri împotriva angajatului sau colaboratorului Rusei Lucian indicativ 101 deoarece nu are un comportament social pentru această meserie vorbind foarte urât cu clienții totodată va aduc la cunoștință ca voi face demersuri pentru a reclama ca nu oferă bon fiscal si pentru in juriile si vocabularul obcen care la avut azi cu logodnica mea.

  Răspunde

Ai ceva de zis despre taxi brasov?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *