2.00 lei/km Pornire: 2.00 lei
Stationare: 20 lei/h

CANTATUR TURDA

SC CANTATUR SRL |

9800 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 9 comentarii
Ultima Actualizare: 23 iunie 2015
(P)

Telefoane Comenzi

0264945 0264317356 0722403939 0744898899 0364882940 0766344742

Detalii Companie

TAXI SI COMISIOANE NON STOP, CEL MAI RAPID DIN TURDA, SIGURANTA SI CONFORT 

Companie: SC CANTATUR SRL
Cod Fiscal: RO 16482321
Adresa: LIBERTATII NR.7
Telefon: 0264945
Fax: 0364882940

Tipuri de masini: , , , , , , , , , , ,

Total parc auto: 130

Accepta Precomanda: Da

Taguri:

Îţi place CANTATUR TURDA? Recomandă CANTATUR TURDA prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

9 comentarii la “CANTATUR TURDA”

 1. Mesaj trimis de CSEREI MARGARETA pe 1 octombrie 2017 la 10:44

  sant o persoana cu handicap si pt a ma deplasa am nevoie de carucior in data de 13 septembrie anm avut nevoie de un taxi si am sunat la companie , a trebuit sa sun de trei ori ,ultima data mi s-a spus ca nici un taximetrist nu vrea sa preia comanda din cauza caruciorului, mentionez ca in luna februarie s-a intamplat la fel am vazut cu ochi mei ca portbagajul era gol si respectivul nu a vrut sa ma duca de la Materna pana in Poiana

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Bogdan3 pe 16 septembrie 2017 la 14:12

  De 4 ori am avut nevoie de un taxi de 3 ori nu mi-au raspuns nesimtitele de la Cantatur. Ii doare in fund de clienti, ele stau si freaca menta.

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de Radu Mocan pe 28 ianuarie 2017 la 8:45

  Da unele dispecere au voci frumoase la telefon insa altele sunt mult mai mult decat nesimtite si vin cu afirmatia asta deoarece da sotia mea a vrut sa se angajeze ca dispecer si a renuntat din cauza unei viitoare colege sa ii spun asa ce numa nu a sters cu ea pe jos daca intelegeti ce vreau sa spun in timp de cateva ore cu pretentia sa mearga vro 2 luni de zile fara bani si fara acte cica sa invete defapt sa le ajute pe ele acolo oricum sa ajuns la niste intamplari mult mai rele dar ma intreb daca domnul GIGI stie ca munca la negru se pedepseste in ziua de azi si ma mai intreb daca tot dansul stie ca FUMATUL LA SERVICIU in spatii inchise e interzis de GUVERNUL ROMANIEI si daca da ar face bine sa ia masuri pana nu va fi prea tarziu pt dansul

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Radu Mocan pe 27 ianuarie 2017 la 20:27

  buna seara, daca ai de facut o reclamatie nu iti da nimeni numarul strazii unde se afla sediul (dispecerat) de pe strada 22 decembrie si e intr-o curte fara firma afara si nu e trecut nimic nici macar firma pana la urma nu stie numarul strazii oare la aceasta bomba? chiar e bomba avand in vedere ca se practica munca la negru acolo

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de dima pe 27 noiembrie 2016 la 13:16

  buna ziua!
  taximetristul cu nr. matricol 411, pe langa faptul ca nu a mers exact la adresa, a avut o atitudine de cel mult „taran sportivus cocalarus”.

  Răspunde
 6. Mesaj trimis de Ioan Gherman pe 7 aprilie 2016 la 6:16

  Înainte de a posta această scriere, am mai scris, apoi am retras ce am scris fiindcă nu am considerat că e corect să scriu ceva sub influența unei stări de nemulțumire cauzată de cineva, când în firmă sunt mulți oameni de bun simț, profesioniști în domeniul lor. Să fi taximetrist înseamnă să fi mai mult decât șofer, taximetria este o meserie care dincolo de șoferie presupune și abilități de comunicare interumană fiindcă clienții sunt personalități diverse din toate punctele de vedere. Rău este că taximetria se consideră un lux nu o necesitate și unii taximetriști își permit să fie discreționari, să aleagă cursele după criterii personale, care pot fi reale ori imaginare. Nu cred că o asemenea atitudine este de lăudat. Nu există meserie pe fața pământului în care să fie toate pe placul meseriașilor, dar cei care iubesc meseria o iubesc necondiționat.
  Revenind la problema mea, doresc în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în perioada în care am fost nevoit să mă folosesc de serviciul de taximetrie și în mod special doresc să le mulțumesc d-nei Nicoleta și d-nei Mihaela pe care le cunosc doar ca voci frumoase și amabile la telefon, fiindcă de câte ori au răspuns dânsele la apelurile mele, am fost ajutat promt. Le sunt recunoscător pentru asta și la fel le sunt recunoscător tuturor celor care au înțeles că am nevoie de ajutorul lor.
  În consecință, trecând peste cele rele, care au fost mai puține decât cele bune, firma Cantatur merită să fie socotită firmă etalon în taximetria turdeană și sunt sigur că cele rele vor dispărea și au să rămână doar cele bune!

  Răspunde
 7. Mesaj trimis de un sofer pe 2 martie 2016 la 10:45

  Azi 02.02.16 am avut un accident rutier cu unul dintre soferii de la firma dvs, petrut eugen il cheama, masina cu nr cj 04 kan, a intrat in spatele meu, bara spate trebuie vopsita, il costa 3 milioane. De ce va scriu, sa stiti ce soferi aveti, ca el tot se ruga sa nu mergem la constatari avarii si sa nu afle patronul, ceea ce denota caracterul lui… ca sa nu mai spun ca avea in masina un om bolnav. Grija ce oameni angajati!

  Răspunde
 8. Mesaj trimis de Ioan Gherman pe 27 ianuarie 2016 la 16:37

  Da! Am ceva de zis! Azi am avut una dintre cele mai neplăcute zile! Am o problemă de sănătate care nu-mi permite să parcurg pe jos o distanțâ de 1Km, și sunt nevoit să apelez la serviciile dumneavoastră. De aproape doi ani am problema asta de sănătate și am mai avut refuzuri, dar azi a fost ceva ieșit din comun. Dispecera a lăsat deschisă calea de comunicare cu șoferii și am auzit refuzurile șoferilor, ceea ce mi-a provocat mult rău nu la figurat ci la propriu. Întrebarea mea este; – Este corect să insulți un client care plătește serviciile? Este opțională alegerea clienților? -Mai am înco o întrebare: -Mașinile folosite pentru taximetrie nu trebuie să se încadreze în anumite standarde? Mă opres acici acum și sper să nu mai am o experiență ca cea de azi!

  Răspunde
 9. Mesaj trimis de dsadas pe 19 septembrie 2015 la 17:41

  Sunte-ti prosti si nu o suge-ti bine.Lasa-ti omul neterminat si plecati cu banii.

  Răspunde

Ai ceva de zis despre CANTATUR TURDA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *