2.5 lei/km Pornire: 2.5 lei
Stationare: 25 lei/h

AALIN TAXI

S.C. AALIN TAXI 08 S.R.L. |

12553 Vizualizari Ce spun clienții? Vezi 5 comentarii
Ultima Actualizare: 15 noiembrie 2011
(P)

Telefoane Comenzi

0246.212.122 0729.200.122 0761.200.122

Detalii Companie

Dispecerat AALIN TAXI – Giurgiu 

Ideea creeri acestui Dispecerat AALIN TAXI in localitatea Giurgiu a aparut in vara anului 2008 si s-a materializat in luna octombrie a anului 2008. Inca din primele luni de activitate a Dispeceratului de TAXI – AALIN, anunturile facute printre colegii din localitatea Giurgiu au atras un grup mare de taximetristi doritori si hotarati sa demonstreze ca acest dispecerat de taxi, este si va fi, cel mai bun si serios din localitatea Giurgiu. Inceputul a fost greu pentru ca Dispeceratul de TAXI – AALIN nu era cunoscut in oras, dar, cu ajutorul colaboratorilor am inceput sa il mediatizam si sa il facem cunoscut populatiei Municipiului Giurgiu. S-au impartit zeci de mii de fluturasi publicitari, carti de vizita, prin tot orasul Giurgiu si localitatile limitrofe, s-au facut reclame prin baruri, discoteci, panouri video publicitare si pe postul de radio KissFm. 
Treptat, telefoanele au inceput sa sune la Dispeceratul AALIN TAXI din Giurgiu iar numarul clientilor multumiti de siguranta, confort, promtitudine, corectitudine si rapiditate a inceput sa creasca, fapt datorat in primul rand angajatilor si colaboratorilor nostri. 
Dupa atatea eforturi, putem spune ca, suntem pregatiti sa facem fata tuturor solicitarilor si exigentelor dumneavoastra.

Companie: S.C. AALIN TAXI 08 S.R.L.
Cod Fiscal: 24589630
Adresa: Str. VLAD TEPES 116
Web: http://www.aalintaxi.ro/

Accepta Precomanda: Nu

Îţi place AALIN TAXI? Recomandă AALIN TAXI prietenilor tăi:

Articole recente:

(P)

5 comentarii la “AALIN TAXI”

 1. Mesaj trimis de Alin pe 23 august 2014 la 23:35

  Azi esti mine mori , asta e dispeceratu.nu merge cum vrem noi…

  Răspunde
 2. Mesaj trimis de Marius Ionita pe 4 iunie 2014 la 15:28

  Sunteti exact asa cum scrie in descriere, adica rapizi,corecti si siguri !

  Răspunde
 3. Mesaj trimis de Zlate Andrei pe 28 martie 2014 la 10:37

  Sunteti slabi ziceti ca veniti in 5-6 min si veniti in 10 minute, cine merge cu voi trebuie sa astepte muuult timp, va este stricata masina?

  Răspunde
 4. Mesaj trimis de Eurodan Universal SRL pe 15 octombrie 2013 la 12:14

  Buna ziua,
  Eurodan Universal SRL este o firma de curatenie care ofera o gama variata de servicii profesionale atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Oferim servicii de curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie dupa petreceri/evenimente/sarbatori pentru birouri, sedii, locuinte, institutii bancare. Curatam canapele, fotolii, scaune de birou, mochete, tapiterii si interioare auto prin procedeul numit injectie-extractie.
  Curatarea se efectueaza prin procedeul numit injectie – extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent si apa asupra materialului, si extragerea aproape simultana a acestuia cu un aspirator de putere, astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul. Aceasta metoda este recomandata a fi aplicata in spatiile cu trafic intens unde se impune o curatare in profunzime.
  Acesta este un procedeu de spalare cu apa si detergent special si NU O CURATARE CHIMICA, si se preteaza numai materialelor textile lavabile. Pentru piele, imitatie piele, plastic, sticla, lemn utilizam solutii speciale aplicate cu lavete speciale de microfibra.
  Avantaje:
  – curatare in profunzime a tesaturii (inlaturarea acarienilor depusi);
  – scoaterea petelor in proportie de 80 – 100%;
  – inlaturarea mirosurilor neplacute (lasa in urma un parfum placut);
  -uscarea relativ rapida a suprafetelor curatate (2-6 ore);
  – intarirea fibrelelor textile, revigorarea si redarea culorilor initiale;
  – folosirea unor produse ecologice ce nu dauneaza sanatatii (nu implica risc de toxicitate sau alergie).
  Daca v-am convins de utilitatea unei firme de curatenie profesionale, atunci puteti apela cu incredere la serviciile noastre.

  Administrator
  Tufa Cristian
  0723442622

  Răspunde
 5. Mesaj trimis de Bogdan pe 17 mai 2013 la 1:34

  Bravo Aalin Taxi d cand ati aparut in oras numai cu voi merg. Cea mai tare firma de taxi. Chiar daca iau din orice statie din oras ma uit intai de cei d la Aalin Taxi dupa aceea aleg. Super Bafta incotinuare !!!! Bogdan

  Răspunde

Ai ceva de zis despre AALIN TAXI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va apărea publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *