Comenzi Online

Acum, prin intermediul modulului “Comenzi Istețe Online” pus la dispoziție de Taximetre.ro în colaborare cu Clever Taxi, poți comanda  chiar și online cel mai apropiat taxi, de la companiile tale preferate, totul în doar câteva secunde. Momentan comenzile online sunt disponibile în București, Cluj, Iasi, Brașov, Târgu Mureș, Ploiești și Galați. 

Cum plasezi o comandă online?

În primul rând creează-ți un cont sau loghează-te cu profilul de facebook. Apoi activează opțiunea “Share location” din browser, pentru a premite localizarea automată a adresei pe hartă și ești gata de acțiune!

Poți selecta strada sau poți selecta direct localul unde dorești să-ți sosească taxiul. Trebuie doar să confirmi detaliile adresei, să selectezi tariful și companiile preferate de taxi, iar în doar câteva secunde cea mai apropiată mașină disponibilă îți va confirma comanda.

Tot ce mai trebuie să faci este să accepți comanda și să te bucuri de călătorie.

Nu uita să revii ulterior în contul tău în meniul “Istoric comenzi” pentru a acorda note curselor, feedbackul tău este foarte important pentru noi.

Comanzi istet online, prin Taximetre.ro și Clever Taxi !

 

Clever Taxi, cea mai isteață aplicație de taxi

Clever Taxi reprezintă soluția completă în taximetria modernă. Este prima aplicație de comandă taxi prin intermediul smartphone-urilor din România, fiind lider de piață cu cele mai multe firme de taximetrie partenere și cu cele mai multe comenzi procesate – a înregistrat peste 2 milioane de comenzi și peste 100.000 de descărcări.

Deoarece aplicația adună în același loc cele mai importante 20 de companii de taxi din România, aceasta permite utilizatorilor selecția tarifului și a companiilor preferate de taxi înainte de a plasa o comandă.

Aplicația Clever Taxi este disponibilă pentru toate sistemele de operare: iOS, Android,Windows Phone și BlackBerry OS6 și OS7 sau poate fi descărcată accesând următorul link scurt: www.clevertaxi.com/app

Modul de funcționare al aplicației este foarte simplu. Aplicația detectează automat adresa, iar după selecția tarifului și a companiilor preferate, găsește cel mai apropiat taxi în doar câteva secunde, în oricare din cele 7 orașe în care este prezentă: București, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești și Galați.

Cu Clever Taxi și Taximetre.ro alegi isteț!